Pripravujeme do ponuky stavebný pozemok v obci Skačany 641 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Skačany
641 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

7994x zobrazená v zozname / 575x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje do ponuky slnečný pozemok určený funkčným využitím na výstavbu rodinného domu v obci Skačany pri Partizánskom o výmere 641 m2.

IS: - vodovodná prípojka v dosahu - elektrická prípojka v dosahu, plynová prípojka v dosahu okrem kanalizácia.

POZEMOK: sa nachádza na okraji časti obce Skačany, ktorá je funkčne určená na bývanie a k pozemku vedie prístupová cesta. Rozmery pozemku 29 m x 22 m. V danej lokalite je v platnosti územný plán pre domovú zástavbu.

OKOLIE: Skačany sú obec na Slovensku s čiastočnou občianskou vybavenosťou v okrese Partizánske, ktoré je vzdialené len 7 km (12.min) autom. Nachádza sa tu: materská škôlka, základná škola 1-9, pošta, obchody, zdravotné stredisko. V okresnom meste nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je križovatkou cestnej a železničnej dopravy medzi mestami Trenčín, Topoľčany a Prievidza.

NÁŠ NÁZOR: Vybudujte si svoj vysnívaný rodinný dom na tomto slnečnom pozemku a začnite žiť život, aký ste si vždy predstavovali. Cena je na vyžiadanie v R.K. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. Kontakt: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Skačanoch

Rozloha pozemku na bývanie 641 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Skačanoch.

Kontaktujte

Jozef Butin

Jozef Butin

+421413.. zobraziť +421 413 217 800

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku641 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52735 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.