Na predaj VILA ostrov Zlarin CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj typickú stredomorskú Vilu postavenú z bieho kameňa s troma podlžiami, úžitkovou plochou 210 m2 na pozemku s rozlohou 980 m2.

Vila sa nachádza 50 metrov od mora má vlastnú pláž a pozostáva z dvoch obytných jednotiek, z ktorých každá má vlastnú krytú terasu, obývaciu izbu s kuchyňou, kúpeľňu a dve spálne. Súčasťou ponuky je aj samostatný pozemok pod borovicami cca 450m2 na ktorom je možné postaviť bazén alebo samostatnú stavbu. Na tento pozemok je vypracovaný predbežný návrh domu s bazénom. V polosuteréne sa nachádza práčovňa so skladom.

Vila sa predáva zariadená a plne vybavená všetkými spotrebičmi. Bola postavená podľa najvyšších štandardov s tepelnou izoláciou pokrytou kameňom na fasáde, hliníkovými maľovanými oknami a dvermi, parketami zo smreku, moderným inštalačným systémom, dizajnovým osvetlením, mramorovými detailami a je zariadený zreštaurovaným starožitným nábytkom. Vykurovanie je radiátormi Glamox,s krbom a klimatizáciou.

Užite si čaro stredomoria, krásne výhľady z terasy vily na more, západy slnka a ostrovný pokoj v tejto nádhernej Vile vzdialenej z prístavu v Šibeniku 30min plavby loďou.

Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať.


Podobné realitné ponuky

☀ Šibenik (HR) – Moderná vila s krásnou záhradou a bazénom v tichej št
Predaj 1.400.000,- €
☀ Šibenik (HR) – Moderná vila s krásnou záhradou a bazénom v tichej št

Ponúkame na predaj modernú rodinnú vilu s krásnou záhradou a bazénom v tichej lokalite neďaleko Šibenika, v ktorej si môžete vychutnať výhľad na more, pokoj a relax, ďaleko od zhonu...

Vila 1400 m2 Šibenik