Na predaj zrekonštruovaný byt 2+1, 54 m2, Kysucké Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj veľmi vkusne zrekonštruovaný 2 - izbový byt (2007) na prízemí 4 - poschodového panelového domu bez výťahu. Do bytu, v ktorom sú namontované nové medené elektrické rozvody a plastové okná so žalúziami a sieťkami, sa vchádza cez bezpečnostné dvere zn. SHERLOCK. V chodbe s dlažbou, ktorá prechádza aj do kuchyne, sa po pravej strane nachádza vstavaná skriňa zn. HILKOVIČ so zrkadlom. Oproti skrini je murované jadro s kúpeľňou, ktorej súčasťou je rohová vaňa a WC zn. GEBERIT. Voľným priechodom sa vchádza do kuchyne so zánovnou kuchynskou linkou, ktorá disponuje práčkou, sušičkou, elektrickým sporákom so sklokeramickou varnou doskou a teplovzdušnou rúrou. Vedľa KL je chladnička s mraziacim boxom. Oproti vchodovým dverám sa vchádza do obývacej izby s plávajúcou podlahou, v ktorej je za zasúvacími dverami vytvorený priestor pre malú spálňu s posteľou. Veľmi pekne pôsobia na stenách dekoračné omietky, stierky a tapety, ktoré sú zladené so sedacou súpravou a nábytkom. Z tejto izby sa prechádza do druhej miestnosti s plávajúcou podlahou a rozkladacou sedacou súpravou, z ktorej je pekný výhľad na detské ihrisko. V celom byte sú nové radiátory s meračmi. Vedľa vchodu do bytu je pivnica s kvalitnými dverami.
Výhodou bývania v tejto lokalite je blízkosť centra, MŠ, ZŠ a obchodného domu. Byt je v správe Kysuca s.r.o. Byt sa predáva nezariadený za sumu 51.700 € a kompletne zariadený aj s popísaným zariadením a spotrebičmi za sumu 61.700 €, avšak po dohode s majiteľom je možnosť zľavy pri rýchlom jednaní. Kontakt na makléra: . Infolinka spoločnosti:

Podobné realitné ponuky

Na predaj 2izbový byt 54m2, Lipová ulica, Kysucké Nové Mesto
Predaj 110.000,- €
Na predaj 2izbový byt 54m2, Lipová ulica, Kysucké Nové Mesto

TUreality ponúka na predaj dvojizbový byt cca 54,1/4p, ulica Lipová v Kysuckom Novom /Meste. Byt sa nachádza na prízemí, dispozičné riešenie: chodba so vstavanou skriňou, kuchyňa so špajzou, obývačka...

2-izbový byt 54 m2 Kysucké Nové Mesto
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj 2izbový byt 54m2, Lipová ulica, Kysucké Nové Mesto 110.000,- € 2-izbový byt 54 m2 Kysucké Nové Mesto predaj