NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT. STUPAVA ul. JÁNA ONDRUŠA. 43m2.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM. A PARKOVACÍM STÁTIM. STUPAVA - ul. JÁNA ONDRUŠA. Túto nehnuteľnosť Vám na prenájom ponúkame prostredníctvom realitnej kancelárie RELCOM. Zastupujúca maklérka: HELENA LUKAČINOVÁ.

POPIS
- CENA: 500€/mes. + 120€/mes.poplatok za energie = 620€/mes.
- vonkajšie parkovacie státie v cene.
- byt je aktuálne neobývaný takže začiatok nájmu je po dohode.
- minimálna doba prenájmu - 1 rok.
- úžitková plocha bytu 43m2.
- v byte sa nachádza balkón o výmere 6,45m2.
- zavedená klimatizácia.
- orientácia bytu je na západnú sv. stranu.
- prenajíma sa s kuchynskou linkou bez ďalšieho zariadenia.

DISPOZÍCIA
Byt sa nachádza v pokojnej časti Stupavy. Vstup do bytu tvorí chodba v tvare L, ktorá pokračuje po pravej strane vstupom do kúpeľne spojenej s toaletou. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru. Chodba prechádza do kuchyne prepojenej s obývacou izbou. V izbe je aj výstup na balkón.

LOKALITA
Ulica Jána Ondruša sa nachádza v Stupave - okres Malacky. Táto časť Stupavy ponúka pokojné bývanie v príjemnom prostredí a dobrým občianskym vybavením. Okolie budovy pozostáva prevažne z rodinných domov a bytových domov. Najbližšie potraviny Hrica sa nachádzajú 450m a potraviny ako Billa a COOP Jednota sú vzdialené 1,6km (približne 4 min autom). Materská a základná škola sú vo vzdialenosti 1,5 km. Stupava je obklopená množstvom zelene.
Zdravotné stredisko sa nachádza vo vzdialenosti 2km (4min. autom) a nová nemocnica BORY je vzdialená 12min. autom (12km).
V okolí 5,1km približne 14min. autom sa nachádza aj hrad Pajštún. Vzdialenosť: Stupava - Malacky 19km (približne 20 min. autom).
Stupava - Bratislava 20,1km (približne 22 min autom).
CENA
Byt sa v uvedenom stave prenajíma za 620€ vrátane energií, správcovského poplatku. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť 1x nájom 620€, vratný depozit vo výške 620€ a sprostredkovateľský poplatok 620€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Helena Lukačinová alebo Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

DODATOK
Fotografie a inzerát sú autorským dielom.
Čas fotenia nehnuteľnosti – 14:00

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Malacky

NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT. STUPAVA ul. JÁNA ONDRUŠA. 43m2
Prenájom 500,- €
NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT. STUPAVA ul. JÁNA ONDRUŠA. 43m2

NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM. A PARKOVACÍM STÁTIM. STUPAVA - ul. JÁNA ONDRUŠA. Túto nehnuteľnosť Vám na prenájom ponúkame prostredníctvom realitnej kancelárie RELCOM. Zastupujúca maklérka: HELENA LUKAČINOVÁ.POPIS- CENA:...

1-izbový byt 43 m2 Stupava / Jána Ondruša
Prenájom 500,- €
Skvelý priestranný 1i byt 43m2, nezariadený s balkónom, STUPAVA
Prenájom 500,- €/mes.
Skvelý priestranný 1i byt 43m2, nezariadený s balkónom, STUPAVA

Skvelý priestranný 1i byt 43m2, nezariadený s balkónom, A/C, parkovanie, KOZLISKODispozícia:celková rozloha 43m2 + 6,60m2 balkón, situovaný na 1.poschodí (3) v novostavbe s výťahom.Priestranná vstupná hala, kúpeľňa...

1-izbový byt 43 m2 Stupava / Jána Ondruša
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT. STUPAVA ul. JÁNA ONDRUŠA. 43m2 500,- € 1-izbový byt 43 m2 Stupava
Jána Ondruša
prenájom
Skvelý priestranný 1i byt 43m2, nezariadený s balkónom, STUPAVA 500,- €/mes. 1-izbový byt 43 m2 Stupava
Jána Ondruša
prenájom