Na prenájom 3i byt v novostavbe s 2 park. miestami, Vinohrady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Muškátová
73 m²
2
1
3
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
950,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6278x zobrazená v zozname / 263x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

RADO REALITY ponúka exkluzívny 3 izbový byt v novostavbe "Záhradné vily" - nová zelená mestská štvrť v Trenčíne, ktorá je spojením vysokého štandardu bytov a modernej architektúry s dôrazom na udržateľnosť, súkromie a zeleň. Spája elementy definujúce pokojné bývanie a ľahkú dostupnosť do centra mesta a na diaľnicu.

Tento slnečný 3 izbový s rozlohou 73 m2 sa nachádza na prvom poschodí. Bytový dom pozostáva zo 6 bytových jednotiek, celý bytový komplex je oplotený a má vstupnú elektrickú bránu na diaľkové otváranie. Tento byt je výnimočný nielen svojím moderným designom, vybavením, ale aj tým, že disponuje 2 parkovacími miestami vedľa seba hneď pri vjazdu do brány s označením čísla bytu 15. Nový nájomník tak má vždy svoje parkovacie miesta k dispozícii a vďaka oploteniu celého komplexu je jeho majetok v bezpečí.

Byt má veľkú vstupnú chodbu, z ktorej sa dostanete do všetkých miestností v byte. Prvá miestnosť je technická miestnost, v ktorej sa nachádza práčka a úložný priestor napríklad na upratovacie nástroje, čistiace prostriedky, žehliacu dosku apod. Samostatná toaleta s menším úmývadlom, izba, spálňa s na mieru robenou posteľou a množstvom úložného priestoru vo vstavanej skrini a kúpeľna s vaňou a sprchovacím kútom čakajú na svojho prvého nájomníka. Najväčšia miestnosť v byte je obývacia izba spojená s kuchyňou, jedálenským priestorom a vstupom na priestrannú terasu, ktorá priam láka ku každodennému oddychu. V obývacej izbe sa nachádza rohová kožená sedačka, konferenčný stolík, taburetka, skrinka pod televízor a koberec. Na mieru robená designová kuchyňa splňuje tie najmodernejšie štandardy, samozrejmosťou je umývačka riadov, indukčná doska, moderný digestor, vstavaná chladnička, mikrovlnná a elektrická rúra a dostatok úložného priestoru. Všetky vstavané spotrebiče v kuchyni sú od značky Bosch. Jedálenský stôl so 4 kuchynskými stoličkami je pripravený na prvé jedlo svojho budúceho nájomníka. Vysoký štandard vybavenia bytu predstavujú aj 3 klimatizačné jednotky (v každej izbe 1), jedna vonkajšia jednotka a elektrické žalúzie na každom okne.

Všetko vybavenie bytu je nové a vo vysokej kvalite prevedenia. V prípade potreby je možné prenajať si k bytu aj garáž priamo v objektu za elektrickou bránou na ďialkové ovládanie za príplatok 100EUR.

Lokalita Trenčín - Vinohrady, v ktorej sa tento byt nachádza má pokojnú atmosféru a príjemné prostredie, čo ju robí atraktívnym miestom pre rodiny, páry aj jednotlivcov. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: BILLA, ryby Vicena, pekáreň, mäsiarstvo, kvetinárstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, zubár, reštaurácia. Výhodou je aj výborná dostupnosť do centra mesta, k Váhu, do lesa, aj na diaľnicu D1. Vinohrady sú tiež obklopené prírodou, čo pridáva na ich príťažlivosti. Okolie ponúka možnosti na prechádzky, cyklistiku alebo relaxáciu v prírode pre tých, ktorí si cenia aktívny životný štýl.

Byt je možné kúpiť. Pre vážny záujem informácie v RK.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno