Na prenájom kancelária 13m2 v centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Na priekope
13 m²
prízemie
čiastočne prerobený
prenájom - Kancelárie
200,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1985x zobrazená v zozname / 191x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Prenájom kancelárie v srdci Žiliny - ideálna príležitosť pre vaše podnikanie!

Hľadáte strategicky umiestnený priestor pre kanceláriu? Máme pre vás dokonalé riešenie! Ponúkame na prenájom kanceláriu v samotnom centre mesta Žilina.

Kancelária s úžitkovou plochou 13 m2 sa nachádza na prízemí budovy, čo zabezpečuje pohodlný a bezbariérový prístup pre vás aj vašich klientov. Veľkou výhodou sú dva samostatné vchody - jeden z vnútra budovy a druhý priamo z ulice.

Priestor pozostáva z jednej miestnosti, ktorá je vybavená umývadlom, čo oceníte pri každodennom používaní. Kancelária je v dobrom stave.

Vďaka svojej lokalite v centre Žiliny máte všetko potrebné na dosah ruky - reštaurácie, kaviarne, obchody, banky a ďalšie služby. Výborná dostupnosť mestskou hromadnou dopravou a blízkosť hlavných dopravných ťahov je bonusom pre vás aj vašich obchodných partnerov alebo klientov

Cena prenájmu tejto kancelárie je 200 eur mesačne, čo predstavuje skvelú hodnotu za peniaze vzhľadom na jej umiestnenie a vlastnosti.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť zabezpečiť si prestížnu adresu pre vaše podnikanie v srdci Žiliny. Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku kancelárie, ktorá posunie vaše podnikanie na vyššiu úroveň!

Volajte na alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Žiline na ulici Na priekope

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 25 kancelárií v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

200,- €
Cena nehnuteľnosti 185,- € 3.163,- €
13 m²
Celková rozloha 13 m² 282 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha13 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-96 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.