Na prenájom kancelárske priestory 96m2 v centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
96 m²
prízemie
čiastočne prerobený
áno
prenájom - Kancelárie
1.500,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

1712x zobrazená v zozname / 173x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent Žilina.
Prenájom kancelárskych priestorov v srdci Žiliny

Hľadáte reprezentatívne kancelárske priestory v centre Žiliny? Máme pre vás jedinečnú ponuku! Ponúkame na prenájom priestranné kancelárske priestory s celkovou rozlohou 96 m2, ktoré sa nachádzajú priamo v pešej zóne v centre mesta.

Dispozícia priestorov je ideálna pre firmy, ktoré hľadajú flexibilné a efektívne pracovné prostredie. Priestory sa skladajú z hlavného open-space priestoru, menšej samostatnej kancelárie, skladu, plne vybavenej kuchyne, dvoch samostatných záchodov a sprchového kúta. Takéto usporiadanie je vhodné pre rôzne typy podnikania a poskytuje dostatok súkromia aj priestoru pre spoluprácu.

Nájomca má jedinečnú možnosť prispôsobiť si priestory podľa vlastných potrieb a podnikateľského zámeru. Či už potrebujete kancelárie, showroom, štúdio alebo iné kreatívne priestory, tieto kancelárie vám poskytujú neobmedzené možnosti na realizáciu vašich nápadov.

Výhodou týchto priestorov je ich strategická poloha v samotnom centre Žiliny a výklady/ okná priamo do frekventovanej ulice. Vďaka umiestneniu v pešej zóne máte všetko potrebné na dosah ruky - reštaurácie, kaviarne, obchody a ďalšie služby. Skvelá dostupnosť a atraktívna lokalita sú kľúčové faktory pre úspech vášho podnikania.

V cene nájmu 1500 Eur mesačne sú zahrnuté aj dve parkovacie miesta, čo je v centre mesta neoceniteľná výhoda. Náklady na elektrickú energiu nie sú zahrnuté v cene.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť prenajať si kancelárske priestory v srdci Žiliny. Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku. Som presvedčený, že tieto priestory splnia všetky vaše požiadavky a stanú sa ideálnym miestom pre vaše podnikanie.

Volajte na telefónne číslo alebo napíšte na email Teším sa na spoluprácu!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Žiline

Inzerovaný kanceláriu v Žiline v cene 1.500,- € je o 632 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Žiline. Rozloha je o 139 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 25 kancelárií v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

1.500,- €
Cena nehnuteľnosti 185,- € 3.163,- €
96 m²
Celková rozloha 13 m² 282 m²
96 m²
Úžitková plocha 18.5 m² 282 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha96 m²
Úžitková plocha96 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-95 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.