Na prenájom kancelársky priestor 32m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
32 m²
9
áno
nie
prenájom - Kancelárie
280,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

19804x zobrazená v zozname / 3544x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent Žilina. V širšom centre Žiliny ponúkame na prenájom kanceláriu o výmere 32m2. Ide o prechodnú dvojkancelária (16m2+16m2) s umývadlom. Nachádza sa na deviatom poschodí v administraívnej budove s 24h službou. V budove sa taktiež nachádza kantína, ktorá ponúka raňajkové a obedové menu. Ku kancelárii je možné prenajať si parkovacie miesta.
Cena prenájmu je 280Eur/ mesiac a v tejto cene je započítaná spotreba všetkých energií, okrem elektriky, tá je účtovaná podľa skutočnej spotreby. Uvedená cena je bez DPH (pre neplatcu konečná suma).
Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete viac informácií, stačí sa opýtať.

Kontaktovať ma môžete na alebo



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Žiline

Inzerovaný kanceláriu v Žiline v cene 280,- €/mes. je o 9 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Žiline. Rozloha je o 204 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 24 kancelárií v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

280,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 120,- €/mes. 3.641,- €/mes.
32 m²
Celková rozloha 14 m² 331 m²
32 m²
Úžitková plocha 14 m² 331 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha32 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie9
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Klimatizácianie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-85 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.