Na prenájom komerčné priestory v priemyselnej zóne v Trenčíne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Brnianska
108 m²
230/400V
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
1.000,- €/mes. +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

29070x zobrazená v zozname / 3182x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom komerčné priestory na ulici Brnianska v priemyselnej zóne v Trenčíne. Priestory majú 108 m2 a sú situované v novostavbe objektu. Dispozične pozostávajú z predajnej časti 64 m2, zázemia - kuchynský kút, sociálne zariadenia, technická miestnosť, vonkajšia galéria a zo skladovej časti, ktorá má 23 m2 so sekčnou bránou a dverami pre personál. K dispozícii je manipulačný priestor 15 m2 za skladom. Výška sekčnej brány v sklade je 3,20 m a šírka: 3 m. Priestory majú vlastný vstup z priečelia, aj zo zadnej manipulačnej strany objektu. V cene prenájmu sú dve parkovacie státia priamo pred objektom. Okná a dvere sú hliníkové s izolačným 3-sklom. Stropy v predajnej časti sú znížené kazetové s led svietidlami a stropy v sociálnej časti sú SDK. Vykurovanie zabezpečuje tepelné čerpadlo a v objekte je podlahové kúrenie, taktiež je tam predpríprava na klimatizáciu a alarm. Sú tam všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina a optický internet. Priestory sa nachádzajú vo výbornej lokalite, len 1 km od dialničného privádzaču. Cena je 1 000€/mesiac, bez DPH a energií (náklady na el. energiu cca 100 eur vrátane DPH/mesiac). K dispozícii od 1.7.2023.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Brnianska

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 obchodných priestorov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

1.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 450,- €/mes. 3.920,- €/mes.
108 m²
Celková rozloha 108 m² 490 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha108 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanieáno
Postavené zMontované
Zariadeniečiastočne
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1905 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.