Obchodný priesor - reštaurácia na prenájom, 187m2, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Štúrovo námestie
187 m²
1
prízemie
áno
áno
áno
prenájom - Obchodné priestory
2.500,- € +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

6365x zobrazená v zozname / 884x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na prenájom reštauračný / obchodný priestor s rozlohou 187m2 v priamom centre Trenčína na Štúrovom námestí. Priestor je pripravený a zariadený ako reštaurácia, no je možné využívať ho aj ako obchodný alebo kancelársky priestor.

V tomto priestore sú nové kamery, ozvučenie priestorov, klimatizácia, svetlíky v strope, LED osvetlenie, zrekonštruované WC, antikorové barové zariadenie, chladničky, skrinky, poličky, umývačka riadu, interiérové dvere so zárubňami, plastové okná, a mnoho iného. Priestor je voľný a pripravený na okamžité fungovanie.

Dispozične pozostáva z veľkej hlavnej miestnosti s barovým pultom. Za barom sa nachádza priestranná kuchyňa so všetkým čo do kuchyne patrí a tiež menší kancelársky priestor / šatňa pre zamestnancov. Vedľa baru je vstup na dámske a pánske WC. Ďalej sa z hlavnej miestnosti dostaneme do ďalších dvoch menších, v ktorých je možné vytvoriť V.I.P. zónu, oddychovú zónu, biliardovú miestnosť, alebo v prípade kancelárskych priestorov samostatnú kanceláriu / zasadačku.

Cena nájmu je 2.500,-€ + DPH + energie. Pri podpise zmluvy sa hradí depozit vo výške 2 mesačných nájmov + nájomné za prvý mesiac. Cena energií je závislá najmä od druhu prevádzky. Iné energie bude mať reštaurácia a iné kancelária.

Prvých 7 fotografií je vizualizácia!!!




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Štúrovo námestie

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Štúrovo námestie v Trenčíne v cene 2.500,- € je o 553 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Trenčíne. Rozloha je o 28 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 obchodných priestorov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

2.500,- €
Cena nehnuteľnosti 900,- € 2.500,- €
187 m²
Celková rozloha 115 m² 200 m²
187 m²
Úžitková plocha 187 m² 200 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha187 m²
Úžitková plocha187 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí1
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2487 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.