PRENAJATÉ! Obchodný priestor na ulici Zlatovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Zlatovská
57 m²
áno
áno
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK Energie:
80 € / mes
+80,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2811x zobrazená v zozname / 1157x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

RADO | Na prenájom obchodný priestor na ulici Zlatovská v Trenčíne.

RADO Reality ponúka na prenájom zaujímavé obchodné priestory v polyfunkčnom dome na frekventovanej ulici Zlatovská v Trenčíne.
Netradične riešená budova je prístupná priamo z ulice. Priestor s celkovou výmerou 57 m2 pozostáva z hlavnej miestnosti (cca 47 m2), zariadenej kuchynky, skladu a toalety. Má samostatné vykurovanie a ohrev vody plynovým kotlom, vlastné merače elektriny, plynu a vody, všetky náklady sú riadne zúčtovateľné. Je vybavený klimatizáciou a bezpečnostným systémom, pevnou telefonickou linkou. Vedľa budovy je vyhradené parkovanie.
Zlatovská ulica je jednou z hlavných ulíc mestskej časti Zámostie. Je rušnou priemyselnou a obchodnou zónou s výbornou dostupnosťou do centra mesta, či na diaľnicu D1. V okolí sa nachádzajú sídla mnohých firiem, priemyselný park mesta , obchody, ale i mnoho nových bytových domov.

K dispozícii ihneď.



Cena prenájmu 450,- Eur bez DPH + 80,- Eur zálohy za plyn, vodu a parkovanie + elektrina podľa spotreby.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1 mesačné nájomné vopred plus depozit vo výške 2 mesačných nájmov a 2 záloh na energie.

Mgr. Zuzana Luprichová


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Zlatovská

Rozloha je o 158 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 obchodných priestorov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Statusprenajaté
Plynáno
Internettelefónna linka
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2314 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.