Na prenájom krásny 6izbový rodinný dom s pozemkom, Chocholná-Velčice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na prenájom veľmi pekný rodinný dom, ktorý bol kolaudovaný v roku 2002. Dom pozostáva z vrchného poschodia a prízemia. Bez podpivničenia. Súčasť domu tvorí dvojgaráž + státie pre 2 autá a terasa. Na pozemku s rozlohou 1366 m2 sa nachádza murovaný záhradný domček , v ktorom je letná kuchyňa, vetraná pivnica na uskladnenie zeleniny a ovocia a sklad na náradie. Celý pozemok je rozdelený na 2 zóny. Prvá zóna je oddychová s udržiavaným anglickým trávnikom, druhá zóna slúži na zahradkárčenie.

Dispozíciu prízemia tvorí vstupná chodba, kúpeľňa s rohovou masážnou vaňou, sprchovým kútom a samostatným WC. Pokračuje plne vybavená kuchyňa spojená s jedálenským kútom, decentne prepojená s obývacou miestnosťou a vstupom na terasu. Súčasťou kuchyne je aj komora. Obývacia miestnosť ostáva aj so zariadením tak, ako je vyobrazené na fotografiách. Dominantu miestnosti vytvára krb, vhodný na vykurovanie v zimných mesiacoch. Taktiež na prízemí sa nachádza jedna spálňa so vstupom na terasu.

Vrchnú časť tvoria 2 kompletne zariadené spálne, detská izba, kúpeľňa s dvomi umývadlami, WC a sprchovým kútom . Vstup do kúpeľne je možný z chodby a jednej zo spální. Posledná miestnosť na poschodí je pracovňa, ktorú je možné využiť ako šatník.
Vykurovanie je riešené podlahovým kúrením v spodnej aj vrchnej časti domu. Výhodou sú nízke náklady na bývanie , ktoré predstavujú sumu cca 120,- eur.
Rodinný dom je situovaný cca. 5km od mesta Trenčín v obci Chocholná–Velčice. Nachádza sa na konci obce, v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti prírody.

Cena prenájmu je 800,- Eur mesačne + energie / údržba okrasnej záhrady je v cene prenájmu /. K dispozícii od 01.08.2017.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky