NA PRENÁJOM nadštandardný 2izb. BYT s veľkou terasou, ALBELLI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Bellova
67 m²
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
nie
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
770,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32807x zobrazená v zozname / 1706x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

NA PRENÁJOM nadštandardné bývanie v rezidencii Albelli, novostavbe priamo v historickom centre mesta Košice. Tento úplne novozariadený, nadštandardný byt na ulici Bellova 6 vám EXKLUZÍVNE ponúka Petra IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie REALIFY. Na prenájom moderný 2 izbový byt o výmere 52 m2 + terasa o výmere 15 m2 s možnosťou prenájmu parkovacieho miesta priamo v nadzemnej garáži, na rovnakej úrovni ako sa nachádza byt.

POPIS




Moderne zariadený 2izb. byt má výmeru 52 m2 + veľká terasa 15 m2 nachádzajúci sa na 2. nadzemnom podlaží, sekcia 5. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do bytu do vstupnej haly so vstavanými skriňami, odkiaľ sa napravo vchádza do kumbálu, priestrannej kúpeľne s WC vybavenej vaňou, policami a práčkou. Následne zo vstupnej haly prechádzame do spálne s manželskou posteľou, vstavanými skriňami a výstupom na terasu. Naľavo z chodby sa vstupuje do obývacej izby s výstupom na terasu, vybavenej rohovým gaučom a moderným konferenčným stolíkom. Naľavo sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačkou riadu a jedálenská časť vybavená stolom so 4 stoličkami. Moderne pôsobiaci byt disponuje kvalitným nábytkom vyrobeným na mieru, vstavanými spotrebičmi v kuchynskej linke a je plne zariadený. Veľkou výhodou je navyše priestranná terasa so vstupmi z oboch izieb a dostatok úložných priestorov.

CENA




Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 770€/mesačne vrátane energií a optického internetu. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1.500€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis.

Je možné si prenajať aj parkovacie miesto v nadzemnej garáži, priamo na úrovni bytu za 50€/mesačne.

K dispozícií voľný ihneď.




Kontakt:



REALIFY- Realitná kancelária

Mgr. Petra IMRICHOVÁ, MBA


certifikovaný realitný maklér NARKS
mobil:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Bellova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Bellova v Košiciach - Staré Mesto v cene 770,- € je o 370 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 20 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-pi...

Pozícia realitnej ponuky

770,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 850,- €
53 m²
Celková rozloha 49 m² 63.56 m²
67 m²
Úžitková plocha 41 m² 67 m²

Kontaktujte

Mgr. Petra Imrichová, MBA

Realify

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Realify

CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha67 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-pi-7 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny