PRENÁJOM 2 izb. byt, Rezidencia pri Radnici - Strojárenská ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Strojárenská
52 m²
7
3
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno - 1
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
800,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16751x zobrazená v zozname / 795x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

KORIJKOV & AGENTS vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt v Rezidencii pri Radnici na Strojárenskej ulici v Starom Meste.

Byt má rozlohu 55m2 + terasu o rozlohe 8m2, nachádza sa na 3. poschodí a je plne vybavený pre nového nájomníka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom a s výstupom na terasu, spálne a kúpeľňe prepojenej s WC. V chodbe a v spálni sa nachádzajú veľké vstavané skrine.

Lokalita: Ideálna lokalita v rámci mesta. Pokojná časť a zároveň pešia dostupnosť do centra mesta. Univerzita UPJŠ, Technická univerzita, business centrum Bastion, OC URBAN je vzdialená iba 3 min peši, Električkové a autobusové zastávky su 3 min. chôdze od bytu. Na hlavnú ulicu sa dostanete pešo za necelé 2 min.

Byt je kompletne zariadený (práčka, umývačka riadu, nábytok, rýchlovarná kanvica, sporák, kuchynské zariadenie, vysávač, mikrovlnová rúra, optický internet, TV).

Cena: 800€/mesačne bez parkovania , cena parkovania 50€/mesačne.

Cena je vrátane energií a internetu.


Požadujeme 2 mesačný depozit.

Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár. Nefajčiar.

Byt je k dispozícii od 1.4.2024





KORIJKOV & AGENTS is offering for a rent a 2 room apartment on Povazska street in the new constructed building. Apartment of 55square meters + 8m2 loggia.
The apartment´s layout consists of 1 bedroom, hallway, kitchen, living room, bathroom and separate toilet, loggia.

Location: Walking distance to the City Center. Close by is the University UPJS, Technical university, business center Bastion, OC Urban (bus station near the apartment, grocery store, park, school, kindergarden, restaurant).

The apartment is fully furnished (couch, bed, wardrobes, ...) with all the appliances necessary for comfortable living (oven, fridge, washing machine, electric kettle, ...).
Price: 850€/month, including utilities and parking space.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Strojárenská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Strojárenská v Košiciach - Staré Mesto v cene 800,- €/mes. je o 85 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-54...

Pozícia realitnej ponuky

800,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 730,- €/mes. 800,- €/mes.
61 m²
Celková rozloha 47 m² 61 m²
52 m²
Úžitková plocha 41 m² 52 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-54 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny