Na prenájom nebytový priestor Juhoslovanská, Ťahanovce, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom nebytový priestor na Juhoslovanskej ulici na sídlisku Ťahanovce v Košiciach. Priestor o výmere úžitkovej plochy 125 m2. Ide o prenájom kancelárskych a skladových priestorov, ktoré tvoria 4 samostatné miestnosti so spoločnou chodbou. Výmera kancelárskych miestností vrátane podielu na chodbe sú: 43,96 m2, 15,54 m2, 34,51 m2. Výmera skladu vrátane podielu na chodbe je 30,98 m2.

Prenajať je možné priestory ako celok, ako aj ako samostatné kancelárie. V prípade prenájmu priestorov ako celku je možnosť úpravy vnútorných priestorov podľa potreby. Priestory majú 2 samostatné vchody. K dispozícii je internet, tel. linky. Objekt je napojený na všetky IS. Priestor má vlastné merače vody, elektriny a kúrenie sa rozpočítava podľa m2. K nebytovým priestorom patrí 6 parkovacích miest pred objektom. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Cena prenájmu je : 5 EUR/m2/mesiac bez DPH + médiá.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o. JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice I