Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Moskovská
20 m²
2
1
po rekonštrukcii
nie
nie
prenájom - Garsónka
550,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

22790x zobrazená v zozname / 1244x zobrazená detailne / 487x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom bytové bunky typu garsónka v novozrekonštruovanom a zateplenom objekte ubytovacieho zariadenia V Bratislave Starom meste na Moskovkej ulici. Každá bytová bunka má vlastnú kúpeľňu s umývadlom, WC a sprchovým kútom, manželskú posteľ alebo dve samostatné lôžka. Izba je vybavená ako vidno na foto. Každá má vlastný kuchynský kút so spotrebičmi a chladničkou. Parkovanie neposkytujeme. Ideálne aj pre študentov. Cena je vrátane energií a WIFI internetu.

Ponúkame na dlhodobý prenájom, minimálne pol roka, vtedy sa platí pri podpise zmuvy prvý nájom, depozit vo výške 400,-€ a provízia vo výške 1/2 nájmu. Ak je nájom dojednaný na aspoň 1 rok, vtedy províziu pre RK klient nepatí. V tomto prípade platí pri podpise zmluvy prvý nájom a depozit vo výške 400,-€.

Objekt bol pred rokom novozrekonštruovaný, všetko zariadenie je nové, nové postele, matrace aj zariadenie. Dobrá dostupnosť, výhodou je bezprostredná blízkosť centra, blízkosť Medickej záhrady. Nachádza sa v tichej ulici mimo hlavného ťahu, objekt poskytuje tiché a kľudné bývanie. Fajčenie je na byte prísne zakázane, fajčiť je možné len na vyhradených miestach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garsónky v Bratislave - Staré Mesto na ulici Moskovská

Inzerovaný garsónku na ulici Moskovská v Bratislave - Staré Mesto v cene 550,- €/mes. je o 143 € drahší ako je priemerná cena garsónky v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha garsónky v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 garsóniek v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 550,- €/mes. 590,- €/mes.

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Úžitková plocha20 m²
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Vykurovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-38 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny