Na prenájom priemyselný areál INTEREX plus Trenčín, Zlatovská ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na prenájom priemyselný areál v priemyselnej časti krajského mesta Trenčín, na Zlatovskej ulici s výbornou dostupnosťou na v blízkosti privádzača na diaľnicu Bratislava - Žilina.

Odkaz na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=jHp11hhN8zv

Areál sa leží na pozemku o výmere 5 432 m2 s kompletnými inžinierskymi sieťami, umiestený v centre priemyselnej zóny s výbornou dostupnosťou pre zákazníkov a obchodných partnerov. Areál bol dokončený a daný do užívania v rokoch . V celom areáli je asfaltová komunikácia.

Areál pozostáva z viacerých častí a to:
V areáli sa nachádza:
- administratívna budova o celkovej výmere 945,48 m2 (dve podlažia),)
- malého a veľkého skladu spolu o celkovej výmere 2 702,72 m2 (sklad je jednopodlažný z oceľovej
nosnej konštrukcie obalenej zatepleným plášťom so sedlovou strechou o výške pri žľabe 6,74 m a vo
vrchole 9,52 m)
- prestrešená časť pre zásobovanie s výmerou 445,48 m2, ktorá má prístup aj pre kamióny,
- sanitárne zázemie pre zamestnancov + garáže spolu o celkovej výmere 113 m2,
- parkovisko pred hlavnou budovou
- vrátnica 17,9 m2
- murovaná prístavba so sociálnym zázemím, skladom a dvoma garážami pre osobné automobily

Objekt je vybudovaný z kvalitných materiálov a technológii. Areál je kompletne oplotený a zabezpečený kamerovým systémom.
Vstupná elektrická brána a brány a rampy do jednotlivých skladových častí sú ovládané na diaľku. Administratívna budova je murovaná, bez nutných ďalších investícii. V budove sa nachádza taktiež výťah a služobný byt pre vlastné využitie či uspokojenie dlhšej návštevy obchodného partnera. Hlavný sklad je kompletne zateplený a je vystavaný na betónových základoch. Hlavnú konštrukciu tvorí 170 pilótov.
Hlavný sklad má tiež vstup pre kamión, dostatočné sociálne zázemie pre zamestnancov a serverovne.
Administratívna budova sa predáva kompletne zariadená.

Technické vybavenie:
Objekt je vybavený technickým vybavením a to: štruktúrovanou kabelážou (LAN) a kancelárskou technikou, klimatizačnými jednotkami, poplašným systémom na hlásenie narušenia (PSN), systémom priemyselnej televízie (CCTV), elektrickou požiarnou signalizačnou stanicou (EPS), prípojkou NN s príkonom: Pi=41 KW , Ps=28,7 KW, ďalej prípojkou tzv. „ slaboprúd“, infražiaričmi na vykurovanie skladov plynom, a samostatnou kotolňou na vykurovanie admin. budovy plynom

DISPOZÍCIA OBJEKTU:
Dispozícia administratívnej budovy:

- prízemie: vstupná prijímacia hala s recepciou, veľkoplošný showroom, jeden menši showroom so 4 kanceláriami, sklad, kuchynka, sociálne zariadenie a výťah
- prvé nadzemné podlažie: veľkometrážny 2i služobný byt s výmerou 81 m2, 6 kancelárií, priestranná zasadačka, serverovňa, sociálne zariadenie a chodba s dvoma schodiskami. Spolu sa tu nachádza 17 kancelárií o výmere 460,05 m2 s príslušenstvom.

Dispozícia hlavného skladu:
Hlavný sklad tvorí veľkoplošný otvorený priestor z nosnej oceľovej konštrukcie, v jednej časti samonosné podlažie s výmerou 2 x 113 m2, v zadnej časti sa nachádza vstupná brána do zadného murovaného skladu s výmerou 372 m2, ktorý má možný vstup i z vedľajšieho areálu.
Ďalší sklad s výmerou 140 m2 tvorí jeden funkčný zastrešený celok prepojený s hlavným skladom, ktoré sú navzájom prestrešené a vytvárajú tak manipulačný priestor o celkovej zastavanej ploche 2866 m2.
Murovaná prístavba dispozične pozostáva zo sociálneho zázemia pre zamestnancov, menšieho skladu a dvoch garáží pre osobné automobily s celkovou zastavanou plochou 123 m2.
Objekt má vynikajúcu polohu, nakoľko je situovaný v priemyselnej zóne v blízkosti diaľnice a je vzdialený cca 120 km od Bratislavy, cca 80 km od Žiliny a cca 15 km od hraníc s Českou republikou, čo budúcemu majiteľovi poskytuje široké možnosti pre realizáciu obchodných príležitostí.
Objekt má veľký potenciál využitia, v okolí sa nachádza veľa podnikateľov a firiem, ktorí by mohli v budúcnosti slúžiť i ako obchodní partneri.

Cena prenájmu celého objektu predstavuje 25 000 € / bez DPH / bez energií / mesačne.

Kontakt na makléra:
Mgr. Klaudia Cárachová
tel.:
e-mail:

Podobné realitné ponuky