NA PRENÁJOM - PRIESTRANNÝ (83M2) 3 IZBOVÝ BYT - NOVÁ DUBNICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

B10 Vám ponúka na prenájom tento krásny 3 izbový byt s veľkorysou výmerou podlahovej plochy až 83 m2 nachádzajúci sa na 5 poschodí panelového bytového domu s výťahom v meste Nová Dubnica, ktorá Vás očarí pokojným a komfortným prostredím a vtiahne do svojej nádhernej atmosféry. Byt sa prenajíma tak ako ho vidíte na fotkách ! K bytu prislúcha takisto pivničná kobka o výmere 3m2.

TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI: Ako môžete vidieť na fotografiách nehnuteľnosť ako taká si prešla kompletnou rekonštrukciou a ponúka nájomníkom komfortné bývanie. Rekonštrukcia zahŕňala - výmenu kuchynskej linky + vstavané spotrebiče, umývačka riadu nová kúpeľňa s WC, práčkou a sušičkou, elektroinštalácia v celom byte, inštalácia vstavanej skrine, revitalizáciu parkiet a mnoho iného pri čom bol kladený dôraz na kvalitné materiály a zvýraznenie detailov potenciálu tejto nehnuteľnosti. Určite by som rád vyzdvihol množstvo svetla, ktoré sa do bytu dostáva vďaka jeho výbornému natočeniu a orientácii.

LOKALITA: Na skok to máte ku všetkým potrebným službám a zázemiu mesta ako sú - škola, škôlka, námestie, potraviny, Tesco, pošta, reštaurácie, kaviarne, fitness centrá a to všetko v pešej dostupnosti do 5 minút. Nachádzame sa v dobrej lokalite v meste Nová Dubnica na ulici SNP. Daná lokalita ponúka absolútny kľud v kombinácii s pešou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Určite nesmieme opomenúť ani zeleň, ktorou je bytový dom obklopený a dodáva Vášmu bývaniu príjemnú atmosféru.

DISPOZÍCIA: Čo sa týka dispozície je veľmi praktická a prehľadná. Zo vstupnej chodby máme prístup do všetkých častí bytu : izba, spálňa so vstavanou skriňou, obývacia miestnosť s výstupom na balkón, kuchyňa v tvare L doplnená o špajzu a priestranná kúpeľňa spojená s toaletou.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Najväčším benefitom bytu sú určite jeho výmera podlahovej plochy, kompletná rekonštrukcia čo ponúka možnosť plnohodnotného komfortného bývania. Veľkým plusom je takisto lokalita, ktorá ponúka ako som už vyššie spomenul kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti.

Celková cena mesačného nájmu je 680€ s energiami + vratná kaucia vo výške jedného mesačného nájmu



Tešíme sa na obhliadku s Vami !

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119446

Cena: 680.00 €/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Ilava

Priestranný 3i byt | 79m2 | dlhodobý prenájom | Nová Dubnica Prenájom 690,- €/mes.
Priestranný 3i byt | 79m2 | dlhodobý prenájom | Nová Dubnica

RADO Reality ponúka na prenájom slnečný, moderne zariadený 3-izbový byt na ulici Janka Kráľa v Novej Dubnici.Kompletne prerobený byt s veľkorysou výmerou 79 m2 sa nachádza na druhom poschodí...

3-izbový byt 79 m2 Nová Dubnica / Janka Kráľa
Krásny kompletne zariadený 3i byt na prenájom v Dubnici n/ Prenájom 1.000,- €
Krásny kompletne zariadený 3i byt na prenájom v Dubnici n/

RADO Reality ponúka na prenájom krásny, kompletne zariadený byt s celkovou výmerou 102m2. Byt sa nachádza na najvyššom - šiestom poschodí v tehlovom bytovom dome s výťahom. Dispozícia pozostáva z...

3-izbový byt 102 m2 Dubnica nad Váhom / Pod Hájom
Prenájom 1.000,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Priestranný 3i byt | 79m2 | dlhodobý prenájom | Nová Dubnica 690,- €/mes. 3-izbový byt 79 m2 Nová Dubnica
Janka Kráľa
prenájom
Krásny kompletne zariadený 3i byt na prenájom v Dubnici n/ 1.000,- € 3-izbový byt 102 m2 Dubnica nad Váhom
Pod Hájom
prenájom