NADŠTANDARDNÝ 2-IZBOVÝ BYT 87 m2 S VEĽKOU ZÁHRADOU 417 m2, HRUBÁ BORŠA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
Ulica.: .
78 m²
prízemie
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
272.390,- €
Ponúknite vlastnú cenu

83206x zobrazená v zozname / 2173x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

NA PREDAJ VEĽKÝ NADŠTANDARNÝ 2-IZBOVÝ BYT 78 m2 SO ZÁHRADOU 417 m2 V UZAVRETOM REZIDENČNOM AREÁLI GREEN RESIDENCE, HRUBÁ BORŠA

Rozloha:


byt: 78,29 m2
terasa: 21 m2
záhrada: 417 m2

Charakteristika:


Poloha a charakter tejto nehnuteľnosti je určený pre náročných klientov, ktorí ocenia jeho prevedenie, polohu a výnimočnosť tohto krásneho miesta.
Byt je súčasťou elegantného architektonicky prepracovaného dvojpodlažného rodinného domu s 3 bytovými jednotkami.
Tento veľkometrážny 2-izbový byt Vás ohúri veľkorysým obývacím priestorom, ktorý je navrhnutý tak, aby Vám poskytol maximálny komfort a zároveň úchvatný výhľad do záhrady a na golf.
Jedinečným prvkom tohto bytu je priestranná terasa o rozlohe 21 m2 a tiež veľká záhrada s rozlohou 417 m2, kde si môžete vychutnávať slnečné lúče či večerné posedenia s priateľmi.
Byt disponuje samostatnou spálňou, ktorá je oázou pokoja a súkromia. Každý detail je prepracovaný s cieľom vytvoriť dokonalú atmosféru pre Váš odpočinok.

Moderné technológie ako sú podlahové kúrenie, predpríprava na klimatizáciu, alarm, rekuperáciu, či elektrické žalúzie sú samozrejmosťou tohto bytu.

K bytu prislúcha tiež pivnica a 2x parkovacie miesto priamo pred bytom.

Tento byt sa predáva v štádiu štandard, tak nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť a vyberte si ešte dnes štandard podľa seba.

Dispozícia bytu:


vstupná chodba - priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom do záhrady - priestranná spálňa - kúpeľňa - toaleta a tech. miestnosť.

Lokalita:


Táto lokalita Vám ponúka ideálny priestor nielen pre nadšencov golfu, ale každého, kto má rád dostatok životného priestoru a nádherné výhľady na všadeprítomnú zeleň.
Lokalita Hrubá Borša sa čoraz viac stáva vyhľadávanou lokalitou pre klientov, ktorí vyhľadávajú moderné a zároveň pokojné bývanie v príjemnou prostredí mimo hlavného mesta, no zároveň s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a na diaľnicu.
V blízkosti nájdete potraviny, škôlku, reštauráciu, fitnes centrum, kaderníctvo, športový areál, golfové ihrisko, jazdeckú školu a množstvo ďalších zaujímavých miest.

Viac info:



Cena nehnuteľnosti: 272.390,-€

TOPPONUKA TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Hrubáe Borši na ulici .

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici . v Hrubáe Borši v cene 272.390,- € je o 53.034 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Hrubáe Borši. Rozloha je o 23 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Hrubáe Borši.

Pozícia realitnej ponuky

272.390,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
99 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²
78 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha99 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VJ-425 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.