Nebytový priestor 95 m2 – kancelárie s jednoizbovým bytom Bratislava –

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
95 m²
neuvedené
predaj - Obchodné priestory
260.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

31907x zobrazená v zozname / 3916x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka kompletne zrekonštruované nebytové kancelárske priestory s jednoizbovým bytom na prízemí bytového domu v oblasti Sibírskej ulice v lukratívnej zabývanej oblasti Nové Mesto na hranici so Starým Mestom v Bratislave. Priestor má výmeru 95 m2. Vstup do priestoru prešiel v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva zo vstupnej haly, kancelárskeho veľkopriestoru s kuchynkou a jednoizbového bytu so sociálnym zariadením so sprchovacím kútom a kuchynkou v rámci obytnej izby ako aj s menším odkladacím priestorom. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. Priestor je presvetlený z dvoch protiľahlých strán a v prednej časti má výklad. Stavba, kde sa priestor nachádza je v tehlovej stavbe s betónovou nosnou konštrukciou. V okolí nebytového priestoru je bytová výstavba zo 60tych rokov postavená v kvalitnej architektúre a v príjemnej zeleni s blízkym parkom a s výhľadom na Karpaty. V okolí je dobrá občianska vybavenosť a výborné dopravné prepojenie.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Bratislave - Nové Mesto

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-46...

Pozícia realitnej ponuky

260.000,- €
Cena nehnuteľnosti 150.000,- € 3.200.000,- €
95 m²
Rozloha pozemku 95 m² 2096 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku95 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-46756 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.