NEZAVÁHAJTE: 4-izb. dom lokalita Barca, pozemok 758 m2.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám NOVINKU na trhu: rodinný dom vo vyhľadávanej časti Košíc s nádherným pozemkom. SKVELÉ BÝVANIE priamo v meste za SUPER CENU

4-izbový pekný rodinný dom po rekonštrukcii v lokalite Košice - mestká časť BARCA s krásne upraveným, väčším, slnečným pozemkom 758 m2 a vynikajúcimi parkovacími možnosťami. Osobné vlastníctvo.

Dispozícia: 1 nadzemné podlažie, 1 suterénne podlažie, 1 garáž (súčasťou domu), 1 vonkajšia garáž. Altánok, skleník. Plnohodnotne využiteľné suterénne pivničné priestory domu.

Dispozícia domu : viď FOTO: presnú výmeru pôdorysu 1 nadzemného podlažia.

Celková výmera pozemku: 758 m2
Zastavaná plocha domu: 137 m2
Obytná plocha 1 NP: 72 m2 (súčet všetkých obytných miestností, ktoré spĺňajú podmienky na trvalé bývanie (napr. obývacia izba, detská izba, spálňa, kuchyňa nad 12 m2). Do tejto plochy sa nezapočítava nap. plocha tech. miestností, haly, chodby, schodištia, komory..)
Úžitková plocha domu: (2 x 120 m2) 240 m2 (zahŕňa plochu všetkých obytných miestností a príslušenstva bytu, vrátane pivnice)

Šírka pozemku: 18,5m
Dĺžka pozemku: 40m
Celkové mesačné náklady na bývanie uvádzané majiteľom sú do 150,-€/2 osoby.


RD je po rozsiahlejšej rekonštrukcii v roku 2012: zateplený NOBASILOM, na sokel bol použitý marmolit, menená zateplená strecha s izoláciou, menené rozvody vody, odpadu. Vytvorená terasa v zadnej časti domu.
Stavebný materiál domu: obvodové múry: kváder. Deliace vnútorné priečky: TEHLA
Kolaudovaný v roku 1984.

Dispozícia domu: zádverie, predsieň, obývacia izba spojená čiastočne s kuchyňou (dverami zo zasunutím do puzdra), spálňa, 2 x izba, chodba, chodba do pivničných priestorov, terasa.
PREDSIEŇ: vyhrievaná radiátorom. Vstavaná skriňa s bohatým úložným priestorom. Vstup do domu je zhora a po bočnej strane schodiska uzavretý lexanom.
KUCHYŇA: so vstupom z obývačky a chodby. Sektorová kuchynská linka do tvaru L, s bohatým odkladacím priestorom, plynová varná doska, teplovzdušná rúra, priestor pre užšiu umývačku riadu. Budúci majiteľ ocení praktickú a priestrannú kuchyňu ktorá je situovaná na východ z výstupom na terasu so zábradlím s možnosťou stolovania, alebo vychutnávania pohľadu na záhradu. Schody z terasy sa dostanete na pozemok za domom.
OBÝVACIA IZBA (4,75 x 5,45m): s výstupom na balkón. Priestor miestnosti je celý presvetlený, orientovaný na západnú stranu.Vyhrievanie a tepelný komfort zabezpečí kozub na drevo, alebo liatinový radiátor na ÚK.
SPÁLŇA (3 x 3,35): izba orientovaná na východ s krásnym výhľadom do záhrady. Vyhrievanie tejto izby je okrem radiátora zabezpečené aj prieduchom z kozuba umiestneného v obývacej izbe. Podlaha nad spálňou je zateplená zdola.
IZBA 1: slúži v súčastnosti ako detská izba. Orientovaná na západ.
IZBA 2: slúži ako pracovňa. Orientovaná na východ s výhľadom na zeleň do záhrady.
CHODBA: z ktorej je vstup do všetkých miestností so samostatným vstupom. Vinylová, vysoko odolná podlaha. Z chodby vstup po schodoch do pivnice.
KÚPEĽŇA: veľká kúpeľňa s oknom, radiátorom na ÚK umiestneným na stene, keramický obklad, dlažba. Vaňa so zástenou(využiteľná aj ako sprchovací kút, umývadlo so skrinkou, zrkadlom. Znížené sadrokartónové stropy s podsvietením. Hygienické zariadenie priestoru toalety a kúpeľni bolo kompletne rekonštruované v roku 2012.
TOALETA: oddelená, s oknom, radiátorom, keramický obklad, dlažba.

INŽINIERSKE SIETE: dom je napojený na všetky IS. Vykurovanie: ústredné kúrenie plynom, plynový kotol. Radiátory boli menené v roku 2012, sú umiestnené v celom dome na oboch podlažiach, čo umožňuje v prípade potreby vykurovanie aj suterénnych priestorov domu. Menené rozvody plynu, rozvody vody menené za plastové. Elektrické rozvody sú pôvodné.
REKONŠTRUKCIA: väčšieho rozsahu domu, ako aj interiéru domu prebehla v roku 2012. Na podlahe sú plávajúce podlahy, v kuchyni praktická a odolná vinylová podlaha. Kúpeľňa a toaleta dlažba. Kompletne menené plastové okná, plastové bezpečnostné vchodové dvere.
K modernému vzhľadu interiéru prispeli aj menené interiérové dvere a obložkové zárubne v rovnakom farebnom prevedení. Z praktického a elegantného riešenia boli do kuchyne a obývacej izby zvolené drevené posuvné dvere a 1 x dvere osadené do puzdra.


PODPIVNIČENIE:
Dom je celý podpivničený, celý odizolovaný. Suterénna časť je osadená asi 1 m pod zemou, každý priestor je účelne využitý. Nachádza sa tu priestranná GARÁŽ s montážnou jamou. Efektívne využité sú všetky vedľajšie pivničné priestory a to ako komora, šatník, dielňa, práčovňa.
Počas celého roka má praktické využitie (napríklad po práci v záhrade alebo garáži) využitie veľkej kúpeľne s murovaným sprchovacím kútom a toaletou a dostatkom priestoru napr. pre saunu a pod. Priestory sú čisté, udržiavané, presvetlené plastovými oknami, zavedené je ústredné kúrenie, vykurovanie radiátormi. Vstup do suterénu je z vonkajšej časti a aj z domu.
Komín: vnútorný a vonkajší na kozub.

ZÁHRADA: na ktorú sa dostanete priamo aj z kuchyne s výstupom na terasu so zábradlím.
Predzáhradka v prednej časti domu, záhrada za domom, ako aj interiér domu je ukážkou pedantnej starostlivosti a estetiky majiteľa domu. Jedná sa o nádherný pozemok, kde všetko má svoje čaro a miesto.
Osadená ovocnými stromami, posadené okrasné dreviny (tuje, javor...), oplotená menšia záhradka a skleník využivané len za účelom sadenia. Na pozemku v zadnej aj prednej časti sú vytvorené veľmi pekné okrasné skalky. Na polievanie záhrady sa využíva aj dažďová voda zo zberných plastových nádob. K zábave a relaxu je k dispozícií aj záhradná hojdačka. Pozemok je rovinatý, udržiavaný.

ALTÁNOK: väčší, drevený s miestom na sedenie a KOZUBOM na drevom. Hneď pri altánku je priestor určený na sekanie a úschovu dreva.
Altánok je umiestnený v zadnej časti domu, situovaný na východnú stranu ako aj záhrada domu. Praktické vonkajšie umývadlo s vyvedeným vodovodom s mestkou vodou oceníte pri potravinách pripravovaných v exteriéry, prípadne aj na polievanie záhrady.

GARÁŽ 1: samostatne stojaca, plechová.

GARÁŽ 2: priestranná, je súčasťou suterénnej časti domu, disponuje montážnou jamou, oknom, radiátormi, zavedenou vodou, elektrinou.
PARKOVANIE: je jednou z ďaľších obrovských výhod tohto domu. Zaparkovať je možné na pozemku asi 7 áut ako aj parkovanie pre ďaľšie autá na pozemku pred domom. Elektronicky otvárateľná brána.

Pozemok je celý oplotený. Z oboch strán susedí s celoročne obývanými domami. Zástavba domov svedčí s vyššom štandarde bývania.


Patrí k jednej z najvychytenejších a najžiadanejších lokalít. Okrem pokojného bývania tu nájdete výborné dopravné napojenie, cyklotrasu, krásny park s jazierkom, pre deti vynikajúce ihrisko, ZŠ, MŠ, súkromné jasle...

© Copyright ZARA REALITY – Fotografie, obrázky, videá a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ZARA REALITY s.r.o.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj