NOVÉ !!! Garsónka na predaj, Skačany - okres Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality. sk - ponúka na predaj Garsónku, ktorá sa nachádza v obci Skačany - okres Partizánske. Skačany je vyspelá obec nachádzajúca sa necelých 15 min. cesty autom od okresného mesta Partizánske a Bánoviec nad Bebravou. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza ma 4 podlažia, nemá výťah. Je zateplený, plánuje sa rekonštrukcia spoločných vstupných priestorov. K bytovému domu vedie asfaltová cesta a parkovanie je priamo pred domom. Garsónka je v osobnom vlastníctve. Patrí k nej veľká murovaná pivnica s oknom. Výhľad je priamo na horu.

Predávaná Garsónka ma rozlohu 20 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety spojenej s kúpeľňou a jednej väčšej izby. Nachádza sa na 2 podlaží. Prešla kompletnou rekonštrukciou. Predáva sa aj so zariadením. Má murované jadro , plastové okno. Podlaha je plávajúca dlažba, steny stierky. Nová elektroinštalácia. Garsónka je vybavená kuchynskou linkou, práčkou, chladničkou, Posteľou, skrinkami + komoda. V kúpeľni je vaňa, toaleta, umývadlo, zásobník na teplú vodu. Na varenie sa používa elektrický varič. Vykurovanie je pomocou elektrického radiátora.

ISTO TREBA VIDIEŤ !!! HĽADÁTE GARSÓNKU V TICHOM PROSTREDÍ MIMO MESTA ??? TAK STE JU PRÁVE NAŠLI !!!

VÝHODY ? ... komplet rekonštrukcia, nábytok, možnosť okamžitého bývania, nízke náklady na bývanie zhruba 50 eur za mesiac.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo mail:

Podobné realitné ponuky