NOVOSTAVBA 1i byt v uzavretom areáli s balkónom, klimatizáciou a parko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
26 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
109.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19824x zobrazená v zozname / 980x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu tehlového 1i bytu v uzavretom areáli s balkónom, klimatizáciou a bezproblémovým parkovaním priamo v Piešťanoch.

Výhody nehnuteľnosti:


+ novostavba so komplet zariadením
+ vhodné na trvalé bývanie alebo ako investícia (dlhodobý prenájom ,AirB&B, Booking)
+ nízke mesačné náklady
+ tichá lokalita, neďaleko cyklotrasy
+ uzavretý areál
+ možnosť dokúpiť parkovacie miesto priamo v uzavretom areáli (+6000€)

Nadštandardný byt v tehlovej bytovke o rozlohe 26 m2, pozostáva z priestrannej izby spojenej s kuchyňou, vstupnej chodby, kúpeľne s wc a balkóna. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady do 100€, už vrátane upratovania verejných priestorov, kosenia trávnika a úpravy areálu.

Bytový dom sa nachádza v uzavretom areáli s vlastným parkovaním, bránou na diaľkové ovládanie (prípadne mobilnú aplikáciu), kamerovým systémom (s mobilnou aplikáciou pre majiteľou) a videovrátnikom.

Byt sa predáva vrátane kvalitnej kuchynskej linky vyrábanej na mieru so vstavanými spotrebičmi (rúra, umývačka riadu a indukčná varná doska značky BEKO, mikrovlnná rúra, chladnička, TV značky SAMSUNG, pračka), dvoma vstavanými skriňami (chodba, izba)a klimatizáciou. Podlahy, obklady a dlažby sú z najkvalitnejších materiálov, dvere sú bezpečnostné protipožiarne, k bytu prislúcha pivničná kobka. Bytový dom má vlastnú kotolňu. Vykurovanie je možné regulovať termostatom.

V tesnej blízkosti sa nachádza cyklotrasa - Vážska magistrála. Mesto Piešťany má kompletnú občiansku vybavenosť a priame napojenie na diaľnicu D1. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Piešťanoch

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

109.990,- €
Cena nehnuteľnosti 62.500,- € 162.320,- €
26 m²
Rozloha pozemku 26 m² 41 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku26 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52055 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.