Predaj šikovný tehlový 1-izbový byt + parkovacie miesto v peknom prost

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
28 m²
predaj - 1-izbový byt
92.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3159x zobrazená v zozname / 300x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj šikovný tehlový 1-izbový byt s francúzskym balkónom v peknom prostredí Piešťan. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - voda, elektrika, kanalizácia Byt o rozlohe 28m2 sa predáva zariadený. Byt dispozične pozostáva z obývacej miestnosti, ktorá je prepojená s kuchyňou, z kúpeľne s WC a vstupnej chodby. V byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, klimatizácia. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica a jedno parkovacie miesto vo vnútri areálu uzavretého elektrickou bránou. Byt je pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

Cena 92 900€



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Piešťanoch

Inzerovaný 1 izbový byt v Piešťanoch v cene 92.900,- € je o 15.557 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421944.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

92.900,- €
Cena nehnuteľnosti 62.500,- € 124.900,- €
28 m²
Úžitková plocha 22 m² 57 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha28 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047107 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.