Priestranný 1i byt s loggiou, 38m2, Vrbové, okr.Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
38 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

12915x zobrazená v zozname / 795x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj priestranný 1-izbový byt s loggiou, 38m2, len kúsok od centra, Vrobvé, okr.Piešťany.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ vyhľadávaná lokalita - blízko centra, obchodov, reštaurácií
+ nízke mesačné náklady
+ čiastočná rekonštrukcia
+ vhodné na prenájom, investícia alebo trvalé bývanie

Výmera bytu je 38 m2, mesačné náklady sú 100€ + elektrina a plyn podľa reálnej spotreby. Nachádza sa v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome (zateplenie, strecha,...) s výťahom. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii (nové okná, steny, jadro murované, bezpečnostné vstupné dvere, podlahy laminát, strop sadrokartónový v chodbe,...).

Dispozícia: Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi (sporák, elektrická rúra, umývačka riadu), priestranná izba rozdelená na dennú a nočnú časť, kúpeľňa s vaňou a samostatné wc.

K bytu prislúcha pivnica a spoločná odkladacia miestnosť pre celý bytový dom. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov, reštaurácií. Parkovanie pred bytovým domom. Energetický certifikát nebol predložený.

Mesto Vrbové leží 10 km západne od Piešťan s dobrou dostupnosťou diaľnice D1 a kompletnou občianskou vybavenosťou. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Vrbové

Podrobné informácie

Rozloha pozemku38 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52513 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.