NOVOSTAVBA: 2-izb. byt, Chorvátsko pri mori, Rogoznica, Dalmácia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj dva 2 izbové byty od rozlohy 45,40 m2 ku každému bytu je terasa od rozlohy 6,68 m2. V projekte Panorama, je umiestnených 17 bytových jednotiek dostupných cez tri vchody, z ktorých sa dva nachádzajú na úrovni terénu na severe a jeden na úrovni medziposchodia na juhu. Budova sa skladá zo suterénu, dvoch poschodí a podkrovia výšky cez 2 m. Panorama ponúka krásny výhľad a priezračné interiéry. Kolaudácia jún 2018.

STAV BYTU:
K bytu je povinné kúpiť parkovacie státie 10.000,- eur .
Vybavenie bytov:
Parkety – lepené na podlahu; zvukovo-izolačná membrána a hydroizolácia, keramické obkladačky – kamenné platne; zvukovo-izolačná membrána a hydroizolácia, podlaha na terase – kamenné platne; zosilnená hydroizolácia., KAMEŇ – obývačka, kuchyňa a jedáleň, PARKETY – spálne, KERAMICKÉ OBKLADAČKY – sanitárie , severné a východná fasáda – hliníkové konštrukcie, dvojnásobne izolujúce Sklo s plynom v medzi priestore, južné a západné čelo – trojnásobne izolačné sklo, strešné okná – „VELUX“, dvojnásobne izolačné sklo, vchodové dvere – plné krídlo, kovová konštrukcia, profily s prerušením tepelného mostu, vyplnené termoizoláciou. Všetky spoje krídel a zárubní alebo prahov sú utesnené. Zárubne a prahy majú zabudované prerušenie tepelného mostu v ráme, koeficient priepustnosti tepla celého otvoru najviac: U = 2,0 W/m2K.
MULTI SPLIT SUSTAV; jednotka vybavená: ventilátorom, dvojrýchlostným elektromotorom, meničom ohrevu s priamou expanziou freónu a na všetkých ostatných ochrannými, kontrolnými a regulačnými prístrojmi/jednotkami. Podlahové kúrenie – elektrické – v obývačke pod všetkými druhmi podláh (kameň, parkety, keramika). Ventilácia len vo WC a kúpeľni bez vonkajších otvorov (odpadový vzduch sa odvádza spoločnou vertikálou).

LOKALITA:
Objekt Panorama sa môže pýšiť lokalitou nielen z dôvodu, že sa nachádza v Srdci Dalmácie, v prekrásnej Rogoznici, ale aj preto, že je dostatočne veľkej nadmorskej výške a že sa z bytov Panoramy naskytuje otvorený výhľad na celé staré mesto a súostrovia, ale aj tak je vzdialená len niekoľko minút pešo od starého centra mesta, pláží, jazier a prístavu.

Podobné realitné ponuky

CHORVÁTSKO - Apartmán v novostavbe v 1.rade od mora - ROGOZNICA
Predaj 250.000,- €
CHORVÁTSKO - Apartmán v novostavbe v 1.rade od mora - ROGOZNICA

AX240207, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj nový, zariadený 2-izbový apartmán.Apartmán sa nachádza v modernom apartmánovom dome pri Rogoznici, postavený je v prvom rade od mora. od pláže...

2-izbový byt 46 m2 Rogoznica