Nový 3i byt, LODŽIA, GARÁŽ, PIVNICA, Petržalka, Kopčianska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
78 m²
5
3
3
áno - 1 auto
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
279.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

48992x zobrazená v zozname / 818x zobrazená detailne / 419x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/CG

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj ÚPLNE NOVÝ, moderný 3-izbový BYT s LODŽIOU v novostavbe KOPČIANKA v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Kopčianska. Tento veľmi pekný a dobre dispozične riešený byt má celkovú podlahovú plochu 78 m2 (byt 72 m2, lodžia 6 m2) a nachádza sa na 3. poschodí v 5-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juh. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby so vstupom na LODŽIU a s predprípravou na kuchynskú linku a miestom aj na jedálenskú časť, samostatnej spálne s francúzskym balkónom, tretej samostatnej nepriechodnej izby s francúzskym balkónom, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha aj väčšia PIVNICA (3 m2) a vyhradené parkovacie miesto V PODZEMNEJ GARÁŽI blízko výťahu.

Výhody:


❶ Novostavba od kvalitného developera
❷ Úplne nový dokončený byt v stave štandard

❸ Môžete si ho zariadiť podľa vlastných predstáv


❹ Špičková lokalita blízko centra mesta, napojenie na obchvat aj diaľnicu do Rakúska, Česka aj Maďarska
❺ Perfektná občianska vybavenosť v okolí

❻ Výborné spojenie autom, MHD aj vlakom


❼ Tento byt má všetko: vybavenie v stave štandard, lodžiu, pivnicu aj podzemné parkovanie

STAV BYTU:


Tento ÚPLNE NOVÝ dokončený a SKOLAUDOVANÝ BYT sa predáva vo vyhotovení KOMPLETNÉHO ŠTANDARDU. Byt má laminátovú plávajúcu podlahu v chodbe, kuchyni a obytných miestnostiach. V kúpeľni a na toalete je dlažba s kompletnou sanitou a batériami. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, dvere a zárubne sú samozrejmosťou spolu s bezpečnostnými vstupnými dverami. Súčasťou bytu je aj PREDPRÍPRAVA na KLIMATIZÁCIU a EXTERNÉ ŽALÚZIE. K bytu prislúcha aj VÄČŠIA PIVNIČNÁ KOBKA na prízemí (3 m2). VÝHODY TOHTO JEDINEČNÉHO BYTU a projektu: novostavba od kvalitného developera, FANTASTICKÁ POLOHA, BLÍZKO DO CENTRA MESTA, aj na obchvat a dialnicu, oddelená denná a nočná časť, LEN 3 SUSEDIA NA POSCHODÍ, tiché prostredie, PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v okolí domu, samostatná toaleta, LODŽIA, PIVNICA, TOP INVESTÍCIA DO BUDÚCNOSTI AJ NA PRENÁJOM. K bytu sa predáva aj praktické vnútorné GARÁŽOVÉ STÁTIE blízko pri výťahu a vstupe v cene 20.000 Eur. CENA SPOLU: 279.900 + 20.000 = 299.900 Eur.

LOKALITA:


Tento moderný a dobre riešený byt je v prvom rade o špičkovej lokalite s NAJLEPŠOU DOSTUPNOSŤOU do CENTRA MESTA aj na obchvat a dialnicu DO RAKÚSKA, ČESKA A MAĎARSKA a na všetky smery v Bratislave a okolí. V okolí domu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ ako napr. potraviny a supermarket, reštaurácie, kaviarne, pekárne, obchody a služby, pošta, lekáreň, drogéria, zdravotné stredisko, zubár, množstvo detských ihrísk, fitness centrum, wellness, sauny aj motokáry. Obrovskou výhodou je aj neďaleká vlaková stanica Bratislava-Petržalka s priamym spojom do centra Viedne. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, ľahko dostupné je aj Staré Mesto a nákupné centrá Aupark, Danubia a Eurovea. Do ulice ústi Petržalské korzo, ktorým prechádza aj cyklistická trasa pokračujúca priamo do rakúskej obce Kittsee. Neďaleko vedie populárna Dunajská cyklistická cesta. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná nie len autom ale aj MHD. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat a dialnicu do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).

/ 3-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / LODŽIA / GARÁŽ / PIVNICA / PREDPRÍPRAVA NA KLIMU / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / KOPČIANSKA / PROJEKT KOPČIANKA / BLÍZKO DO CENTRA MESTA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Kopčianska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kopčianska v Bratislave - Petržalka v cene 279.900,- € je o 22.794 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-FB...

Pozícia realitnej ponuky

279.900,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
78 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
78 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-FB-146G ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.