Obchod 124m2 na predaj, Horný Župkov, Žarnovica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1011937
Ponúkame Vám na predaj Obchod v obci Župkov, okres Žarnovica. Obchodný priestor so zastavanou plochou 124m2 pozostáva z miestnosti predajne a skladu. Malá chodbička slúži na zásobovanie skladu, vedie k WC a priestoru kúpeľne. Vzadu sa nachádza ešte jedna malá miestnosť s priechodom von.

Obvodová stena 30cm porfix. Rovná plechová strecha v dobrom stave, nezateká. Predné výkladové okná hliníkové. El. rozvody pôvodné. V miestnosti predajne je pec na pevné palivo, ktorá bez problémov vykúri celý priestor. V budove je aktívny bezpečnostný systém. Pri rekonštrukcii WC bol osadený nový septik. Budova nie je napojená na vodovod, vodu majiteľ ťahá zo svojho domu. Pripojenie na vlastnú vodu si vyžaduje vykopať studňu. Majiteľ je ochotný zásobovať vodou počas doby rekonštrukcie.

Priestor sa nachádza v hornej časti obce. Prístupová cesta je asfaltová. Súčasťou objektu predaja je tiež pozemok okolo stavby s výmerou 120m2. Za budovou sú umiestnené dva plechové sklady. Tieto môžu byť súčasťou predaja po dohode s majiteľom.

V prípade záujmu s Vami rád absolvujem obhliadku alebo poskytnem doplňujúce informácie. Neváhajte ma kontaktovať!

Prezrite si kompletnú ponuku nehnuteľností:
www.euroroyal.sk

Vaša realitná kancelária
Euro-Royal Reality, s.r.o.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Žarnovica

Predaj, obchodný priestor Orovnica - NOVOSTAVBA - EX...
Predaj Cena v RK
Predaj, obchodný priestor Orovnica - NOVOSTAVBA - EX...

Ponúkame na predaj BUDOVU PRE OBCHOD A SLUŽBY v obci Orovnica v okrese Žarnovica. Objekt stojí na súkromnom pozemku o výmere 491 m2 pri ceste I. triedy č. 65 medzi...

Obchodné priestory 491 m2 Orovnica
Predané - Exkluzívne - obchodný priestor na predaj, Hodruša Hámre
Predaj 17.000,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, obchodný priestor Orovnica - NOVOSTAVBA - EX... Cena v RK Obchodné priestory 491 m2 Orovnica predaj
Predané - Exkluzívne - obchodný priestor na predaj, Hodruša Hámre 17.000,- € Obchodné priestory 0 m2 Hodruša - Hámre predaj