Obchodný priestor Nové Mesto nad Váhom - centrum.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Allrisk Slovakia Reality Vám ponúka na predaj, obchodné priestory v Novom Meste nad Váhom - ulica Hurbanová, objekt sa nachádza v centrálnej časti mesta a zároveň v bezprostrednej blízkosti mestského parku. Rozloha pozemku je 850 m2 na ktorom stojí stavba o rozlohe 690m2. Nehnuteľnosť momentálne slúži ako polifunkčná stavba.
Vonkajšia časť nehnuteľnosti pozostáva: vestibul predajne po ľavej strane, sklad, chodba a WC, po pravej strane z predajne / kancelárie, šatne a sociálne zariadenia. Vnútorný dvor objektu tvorí výrobná časť, dispozične sa člení na vlastný výrobný priestor, predsieň, kotolňu, dielňu, šatne, sociálne zariadenie a spojovaciu chodbu.
Nehnuteľnosť je po čiastočnej rekonštrukcii (plastové okná, strecha a stropy). V prípade záujmu je možnosť využiť podkrovie na obytný priestor.
V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza platené a neplatené parkovisko.

Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane realitných a hypotekárnych služieb.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Nové Mesto nad Váhom

Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj
Predaj 350.000,- €
Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj

Zachovalý konštrukčne veľmi odolný komerčný objekt v príjemnej lokalite Nového Mesta nad Váhom na predaj.Budova pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 2 kancelárske miestnosti , 2x WC, 1 technická miestnosť...

Obchodné priestory 990 m2 Nové Mesto nad Váhom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj 350.000,- € Obchodné priestory 990 m2 Nové Mesto nad Váhom predaj