ODSTÚPENIE OBCHODNÝCH PRIESTOROV, UL.ČORDÁKOVA, KOŠICE II.- KVP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka na PREDAJ zariadenie obchodných priestorov, Čordákova ul., Košice-KVP.
Nejedná sa o prenájom priestorov, ale o predaj tovaru a zariadenia obchodných priestorov. Po dohode je možné dohodnúť stretnutie aj s prenajímateľom.

Obchodné priestory sa nachádzajú na prízemí budovy.

Hlavné výhody obchodných priestorov:
- výborná lokalita v rámci sídliska KVP
- zariadená predajňa na mieru

Zariadenie na PREDAJ: chovateľské potreby, krmivá a zariadenie predajne (pokladňa, váha, nábytok, menšia a väčšia mraznička).


Ostatné informácie : Priestory na prízemí pozostávajú z dvoch miestností, toalety a umývadla. Hlavná miestnosť slúži ako predajňa, druhá miestnosť ako sklad tovaru.


Lokalita: sídlisko KVP, obchodné stredisko na Čordákovej ul.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte nás. Junior maklér Bc.Juraj Roško, telefonicky: alebo mailom: prípadne sa zastavte u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štefánikovej 24 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Sídlisko KVP

ODSTÚPENIE PREVÁDZKY, FITSTUDIO, COTTBUSKÁ, KOŠICE - SÍDLISKO KVP
Predaj 1.380,- €/mes.
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY, FITSTUDIO, COTTBUSKÁ, KOŠICE - SÍDLISKO KVP

Vo výhradnom zastúpení ponúkame ODSTÚPENIE PREVÁDZKY FITSTUDIA NA ULICI COTTBUSKÁ, SÍDLISKO KVP v Košiciach, vo výmere 270m2. https://www.youtube.com/watch?v=QkSSwCWgDj4FitStudio je funkčnou prevádzkou s tradíciou od roku 2005 a...

Obchodné priestory 270 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP / Cottbuská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY, FITSTUDIO, COTTBUSKÁ, KOŠICE - SÍDLISKO KVP 1.380,- €/mes. Obchodné priestory 270 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Cottbuská
predaj