ORNÁ PÔDA VHODNÁ NA VYŇATIE A NÁSLEDNÚ VÝSTAVBU DOMU - KAVEČANY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť MFgroup Vám ponúka na predaj ornú pôdu – vhodnú na vyňatie z ornej pôdy a preklasifikovanie na stavebný pozemok a následnú realizáciu výstavby rodinného domu. Pozemok o rozlohe 3179m2 sa nachádza v mestskej časti Kavečany, ktorá je vzdialená 5 km od Košíc.

TOP 5 VÝHOD POZEMKU:
- poloha pozemku a vzdialenosť od Košíc,
- výhľad, ktorý pozemok ponúka,
- IS v blízkosti pozemku (cca 10 metrov od hranice pozemku.)
- kompletná občianska vybavenosť v mestskej časti,
- prístupová asfaltová cesta k hranici pozemku,

POPIS:
Pozemok sa nachádza v mestskej časti Košice – Kavečany na Strážnej ulici. Prístupová cesta k pozemku je asfaltová a upravovaná. Na základe územného plánu mestskej časti Kavečany a vyjadrenia mestskej časti je pozemok vhodný na klasifikovanie na stavebný pozemok a následnú výstavbu. Inžinierske siete sa nachádzajú len pár metrov (cca 10 – 12 metrov) od parcely pri poslednom rodinnom dome – elektrina, plyn a kanalizácia. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a nie sú na nej žiadne ťarchy, kúpou je ihneď voľná.

LOKALITA :
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – obecný úrad, kultúrny dom, kostol, materská škola, základná škola, autobusová doprava, potraviny, cukráreň, lyžiarske stredisko, zoologická záhrada, bobová dráha, cyklistické trasy, … Mestská časť Kavečany je vyhľadávanou lokalitou na výstavbu rodinných domov.

CENA:
81.462,-€
V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.
Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky, prípadne Vám zašleme fotografie reálneho stavu nehnuteľnosti.

NÁZOR MF GROUP :
Tento pozemok je ideálnou voľbou pre výstavbu menšieho rodinného domu s krásnym výhľadom na mesto Košice. Pozemok sa nachádza v tichej lokalite mestskej časti.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice - Kavečany