Parkovacie státie v projekte Račany Bianco

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Parkovacie státie v projekte Račany Bianco

Exkluzívne v Joyel reality Vám ponúkame na predaj garážové státie č. 163 v projekte Račany Bianco, v bratislavskej časti Rača. Už nebudete mať problém s hľadaním parkovacieho miesta.

Do centra mesta sa autom dostanete za približne 30 minút, električkou komfortne za polovičný čas. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy Rača - Komisárky je dostupná za tri minúty, obchody a školy na desať minút. Výhodné je napojenie na nultý okruh mesta.
Račany sú zasadené do príjemného prostredia v blízkosti viníc na ulici Pri vinohradoch. Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou (Kaufland, Billa, Rema, lekáreň, pošta, banky, hotel, kaviarne, reštaurácie, vinárne).

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: sprievodcu nehnuteľnosťami: Ing. Pavel Konýček, tel.č. , Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , nehnuteľnosťami: Petronela Konýčková, tel.č. ,


Obhliadku Vám po dohode radi sprostredkujeme kedykoľvek.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Joyel Reality.

Podobné realitné ponuky