Pekný 1-izbový byt, BA V. Karlova Ves, ul. Tilgnerova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný zariadený 1-izbový byt v lokalite Bratislava Karlova Ves na ulici Tilgnerova. Celková plocha bytu je 31 m2 a nachádza sa na 3.poschodí v 7-poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Byt má samostatnú izbu, samostatnú kuchyňu vybavenú kuchynskou linkou vrátane spotrebičov. Samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta, chodba. Cena je vrátane energií, káblovej televízie a internetu. Byt je voľný ihneď.

STAV BYTU:
Byt je kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi. Nová kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, práčka, plynový sporák a elektrická rúra, mikrovlnka. V izbe je veľká vstavaná skriňa Rolldoor a rozkladacia sedačka. Byt je kompletne zrekonštruovaný, plastové okná so žalúziami a sieťami proti hmyzu, plávajúca podlaha, obklady, dlažba v kúpeľni.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu a káblovej televízie je 420,-euro. Pri podpise nájomnej zmluvy záujemca hradí: mesačný nájom 420,-euro vrátane energií, káblovej televízie a internetu, depozit 420,-euro, provízia pre realitnú kanceláriu 420,-euro.

LOKALITA:
Výborná dostupnosť do centra, v blízkosti MHD, občianska vybavenosť.
/ PRENÁJOM / 1-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / ULICA TILGNEROVA / ZARIADENÝ / 31 M2 / ZREKONŠTRUOVANÝ /

Podobné realitné ponuky