PEKNÝ 3i byt 88 m2 PO REKONŠTRUKCII - MARTIN - PRIEKOPA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
88 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1759x zobrazená v zozname / 190x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento zaujímavý 3 izbový byt v Martine v časti PRIEKOPA. Nachádza sa na 3. poschodí z 8. v panelovom bytovom dome s výťahom. Bytový dom je zateplený. Byt má výmeru 88 m2 + 4 m2 loggia, 3 m2 balkón a 3 m2 balkón, k bytu prislúcha murovaná pivnica. Orientácia je na severnú a južnú svetovú stranu.

Nehnuteľnosť vás očarí svojou charizmou a celkovým dojmom v kombinácii s dizajnovým a moderným prevedením. Nový majiteľ sa môže tešiť aj na výborne riešenú dispozíciu, kde nevyšiel žiadny "meter" na zmar. Zväčšila sa kúpeľňa a oddelila sa od toalety. Bytom nás sprevádza vstupná chodba z ktorej sa môžeme dostať do detskej izby s balkónom, do obývačky, a do kúpeľne a toalety, následne sa z obývacej časti dostaneme do kuchyne s balkónom a do spálne s balkónom. Dominantou je denná časť - priestranná obývačka, v ktorej budete radi tráviť spoločné chvíle.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere, plastové okná, nábytok a všetky spotrebiče. Predstavuje prepojenie elegancie a jednoduchosti čím si získava veľmi nadčasovú podobu. Byt sa čiastočne zariadený a je ihneď voľný k nasťahovaniu.

Kvalitná rekonštrukcia zahŕňa:



Nové zárubne a interiérové dvere

Bezpečnostné vchodové dvere



Nové radiátory

Znížené sadrokartónové stropy



Revitalizované parkety

Vymenené elektrické rozvody a rozvody vody



Plne vybavená kuchynská linka na mieru so spotrebičmi

Nové obklady v murovanej kúpeľni s vaňou a tak isto aj toaleta

LOKALITA:



Mestská časť Priekopa je nadpriemerne vyhľadávaná, je pokojná a tichá, s množstvom zelene v okolí, má kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, detské ihriská, lekár, MHD zastávka a obchody pár metrov od sídla bytu, veľkou výhodou lokality je centrum mesta 15 minút pešo.

NÁZOR MAKLÉRA:



Tento byt ponúka veľa výhod: dostatok parkovacích miest. Byt sa predáva zariadený a nevyžaduje si ďalšie rekonštrukcie, stačí si doniesť svoje osobné veci. Pokojná lokalita s možnosťou športu a relaxu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118828



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha88 m²
Statusaktívne