Pekný priestranný 4 izbový byt, Pekníkova ulica,Bratislava IV.Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom pekný, priestranný 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislava IV. Dúbravka, na Pekníkovej ulici. Nachádza sa v panelovom bytovom dome, ktorý je zateplený s vlastnou kotolňou, na 4/8 poschodí s výťahom. Celková výmera bytu je 79,4 m2 s balkónom 4m2 a s pivnicou asi 2,4 m2. Je orientovaný na východ - západ, s pekným výhľadom do okolia.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je po kompletnej rekonštrukcii, má vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, dlažbu, peknú kuchynskú linku so spotrebičmi (elektrická varná doska, rúra, digestor, chladnička). V byte je dostatok úložného priestoru. Má privedené optické pripojenie Orange (internet, TV). Vo všetkých izbách sú zrealizované dátové rozvody.Vykurovanie je elektronicky regulovateľné vo všetkých izbách.
DISPOZÍCIA BYTU:
Má 1 neprechodnú a 2 prechodové spálne, prechodovú obývačku s loggiou, samostatnú kuchyňu, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC. Byt je čiastočne zariadený, v spálniach chýbajú postele. Spotrebiče - televízor a práčka môžu byť podľa dohody.
Cena prenájmu: 670,- € + 130.-€ pre 3 osoby, bez internetu a KTV.
Je voľný ihneď, vhodný je na dlhodobý prenájom pre rodinu, bez zvierat, nefajčiari.
PLATBY:
Depozit: 800,-€, nájom: 800,-€, provízia pre RK: 600,.-€
LOKALITA:
Tichá lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko s parkom a športovým areálom. V blízkosti je tiež škola a škôlka British International School Bratislava. V okolí sú možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky

Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica
Prenájom 1.500,- €/mes.
Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica

Nadštandardný, nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2, 2x parkovanie, 2x WC, pivnica, ČEREŠNEDispozícia:celková rozloha 100,64m2 + terasa 35,97m2; situovaný na 3. poschodí v novostavbe s výťahom;Vstupná hala...

4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Dúbravka / Polianky
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný nezariadený 4i byt 100m2,terasa 36m2,2x parking, pivnica 1.500,- €/mes. 4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Dúbravka
Polianky
prenájom