PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT NEĎALEKO KOŠÍC V OBCI ROZHANOVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť MFgroup Vám ponúka na predaj podnikateľský objekt, ktorý sa nachádza neďaleko Košíc v obci Rozhanovce. Podnikateľský objekt sa nachádza v zastavenej časti obce, ale susedia nemajú žiaden problém ani žiadne vedené spory, kvôli podnikateľskej činnosti v susedstve ich obydlí.

Celý objekt je napojený na všetky IS – plyn, elektrina, voda, kanalizácia.

Administratívna budova vznikla v roku 1995 prístavbou prednej trojpodlažnej časti k už existujúcemu pôvodnému rodinnému domu s garážou. Budova je čiastočne podpivničená, kde sa nachádzajú 3 miestnosti a v jednej z nich je umiestnený kotol na vykurovanie. Pivničné priestory sa momentálne využívajú na skladové priestory. Prízemie tejto budovy je tvorené 2 miestnosťami, ktoré sú momentálne využívané ako kancelárie, kúpeľňou spojenou s toaletou, schodiskom (1 vedie na prvé podlažie a druhé vedie do pivničných priestorov) a 1 miestnosťou, ktorá sa momentálne využíva ako kuchynka. Na poschodí sa nachádzajú momentálne 3 miestnosti využívané ako kancelárie a nachádza sa tu aj sklápacie schody do podkrovia. Podkrovie nie je momentálne využívané. V starej časti domu sa nachádzajú skladové priestory a garáž s vlastnou kúpeľňou, ktorá momentálne slúži ako šatňa pre zamestnancov.

Výrobná hala v dvorovej časti bola postavená v roku 1995 ako súčasť areálu. Nosná konštrukcia haly je oceľová konštrukcia so zváraných valcovaných profilov, na ktorú sú v module 3300 mm ukladané oceľové väzníky zvárané z trubiek. Krytina strechy je tvorená trapezovým plechom. Výplňovú konštrukciu obvodového plášťa tvorí murivo z pórobetonóvých tvárnic s hrúbkou steny 450mm. Vonkajšia úprava je brizolitová omietka a vnútorná je vápennocementová hladká. Podlaha je betónová. Vstup je cez oceľové dvere a dvojkrídlové oceľové veľkorozmerné dvere. Presvetlenie haly je zabezpečené cez drevené okná. V hale je elektrorozvod a plynová inštalácia. vykurovanie haly je zabezpečené plynovými infražiaričmi. budova je vybavená aj bleskozvodom.

Na zadnej časti pozemku za výrobnou halou sa nachádzajú zastrešené skladové priestory (garáž a sklad), ktoré je možné využiť aj na iné účely. Nosnú konštrukciu garáže tvoria zvárané oceľové väzníkykladené v module 3000 mm, ukladané na železobetónový veniec po obvode objektu. Ten je zrealizovaný na železobetónových paneloch, ktoré tvoria výplňovú konštrukciu obvodovej steny. Strešnú konštrukciu tvorí trapézový pozinkovaný plech. Súčasťou garáže je aj rozvod elektroinštálacie a bleskozvod. Pôdorys garáže je o rozmere 18,6 x 9,25 m. Na garáž bezprostredne nadväzuje sklad. Pôdorys skladu je o rozmere 11,35 x 9,25 m. Sklad je prízemná stavba so sedlovou strechou. Dispozične je riešený ako jeden priestor s oceľovými dvojkrídlovými vrátami.

Celý podnikateľský objekt je ohradený a pred objektom sa nachádza spevnené asfaltové parkovisko s možnosťou parkovania až 8 automobilov. K objektu vedieť prístupová spevnená asfaltová cesta – miestna komunikácia obce.

K predmetnej nehnuteľnosti je vypracovaný aj znalecký posudok z roku 2015.

Cena objektu na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Na nehnuteľnosti nie sú žiadne ťarchy a kúpou je ihneď voľná.
V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice-okolie