Pohodlie, súkromie a relax na 70 hektárovom pozemku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte ideálny rekreačný celoročne obývateľný dom v blízkosti vody, prírody a pritom na skok do mesta? Myslíte si, že to nie je možné? Predstavujeme Vám vašu novú nehnuteľnosť v privátnom komplexe pri Vojčianskom jazere. Tento do detailu premyslený skolaudovaný rekreačný dom poskytuje všetko čo potrebujete k oddychu a to nerušený oddych na vyše 70 hektárovom pozemku s neobmedzeným prístupom k vode.

DISPOZÍCIA
Novostavba rekreačného domu dispozične pozostáva na prízemí z priestrannej obývačky + na mieru spravená nová kuchynská linka so spotrebičmi + špajza + WC s umývadlom , na 1. poschodí sa nachádza kúpeľňa s druhým WC, sprchovacím kútom a umývadlom + 2x samostatná spálňa. Na prízemí sa nachádza aj technická miestnosť so zásobníkom vody + tepelné čerpadlo. Súčasťou prízemia je aj tzv. "hobby miestnosť" - ideálne na odkladanie záhradného nábytku, grillu, kosačky a všetkého potrebného.
Celková plocha: 139,29m2 z toho: Obytná plocha : 76,04m2 + 10m2 hobby miestnosť + parking 29,25m2 + 24m2 terasa

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
Novostavba rekreačného domu je postavená na železobetónových základových pásoch, vyhotovená z pálenej tehly hr. 30cm + zateplenie polystyrénom, zastrešená krytinou zn. Bramac (sedlová strecha s dreveným krovom), plastové okná zn. SALAMANDER - 6 komorové s izolačným 3 sklom, podlahové krytiny: laminátové + v kúpeľni, zádverí a v kuchyni dlažba. Rekreačný dom je energetiky vysoko úsporný vďaka tepelnému čerpadlu (vzduch-voda) ktoré je nakombinované s vodným podlahovým vykurovaním. Vďaka spätnému chodu tepelného čerpadla je v lete možné aj chladenie. Predpokladané energetické náklady na prevádzku rekreačného domu sú len cca 40€ (elektrina).
Novostavba reakreačného domu je napojená na verejný vodovod, kanalizáciu, a elektrinu.

POZEMOK, PARKOVANIE:
Ceková výmera pozemku vo výhradnom užívaní je 417m2, súčasťou kúpy je aj spoločné užívanie viac ako 70ha veľkého pozemku: vodnej plochy, pláži a vybavenia služieb. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom oplotenom pozemku.

LOKALITA, SLUŽBY:
VOJKA nad DUNAJOM - nachádza sa v privátnej rekreačnej lokalite so službami pri Vojčianskom jazere. Vchod do areálu je stráženy 24hod bezpečnostnou službou - prístup do areálu ako aj k celému jazeru je len pre majiteľov a návštevy rekreačnej zóny Vojčianske jazero. Areál je pod správou súkromnej spoločnosti, ktorá zabezpečuje nadštandardné služby pre majiteľov nehnuteľnosti ako sú napríklad: údržba a kosenie spoločných plôch areálu, odvoz a likvidácia odpadu, 24hod bezpečnostná kontrola areálu, tenisové a volejbalové ihrisko, údržba pláži, zabezpečenie osvetlenia a údržbu príjazdových ciest. Od domu je to len pár krokov k vode, ktorá je prístupná z každej strany.

NAŠE SLUŽBY
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Podobné realitné ponuky

4-IZB-HAUSBOAT,NOVOSTAVBA,CELOROČNÉ BÝVANIE,JAROVECKÉ RAMENO,80m2
Predaj 355.000,- €
4-IZB-HAUSBOAT,NOVOSTAVBA,CELOROČNÉ BÝVANIE,JAROVECKÉ RAMENO,80m2

TUreality ponúka na predaj 4-izbový hausboat o výmere 80m2, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí Jaroveckého ramena a bol postavený v roku 2022. Hausboat je umiestnený v pokojnej a tichej...

Chata 80 m2 Bratislava - Jarovce