Ponúka na predaj prevádzkovú budovu k.ú. Vinohrady, BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NANDU ponúka na predaj prevádzkovú budovu nachádzajúcu sa v katastrálnom území Vinohrady, obec Bratislava - Nové Mesto, s prístupom z verejnej komunikácie. Súčasťou objektu, nie je pozemok, na ktorom je stavba postavená; pozemok je vo vlastníctve tretej osoby.

Objekt bol kolaudovaný v roku 1993. Ide o stavbu obdĺžnikového pôdorysu s 2-mi nadzemnými podlažiami bez podpivničenia, s plochou strechou.

prízemie: priestory autoservisu (kancelária, sklady, dielne, sociálne zázemie)
1. NP: skladovacie priestory, sociálne zázemie, kuchynka a miestnosti (kancelárie)

Objekt je založený na základových pásoch z prostého betónu. Základný konštrukčný systém budovy tvorí murovaný stenový systém. Steny sú murované z tehál. Vnútorné deliace konštrukcie sú murované tehlové. Stropná konštrukcia je železobetónová. Schodisko je železobetónové z nástupnicami a podstupnicami s poteru. Strecha je jednoplášťová s obojstranným spádovaním do vnútorných zvodov s odvodnením. Atika je murovaná oplechovaná pozinkovaným plechom. Krytina strechy je z PVC fólií. Vnútorné omietky sú vápenné hladké v kombinácií s obkladmi. Podlahy sú podľa charakteru miestnosti (cementový poter, keramická dlažba, plávajúca podlaha). Okná sú plastové. Vykurovanie je centrálne. Rozvod vody studenej aj teplej z centrálneho zdroja. Elektroinštalácia svetelná aj motorická.

1. NP je v zlom technickom stave, potrebuje rozsiahlejšiu rekonštrukciu.

Prevádzková budova je napojená na areálový rozvod vody, na verejnú elektroinštalačnú sieť zemným káblom, na areálovú kanalizačnú sieť cez kameninové potrubie DN 200mm. Na trase kanalizácie sú vybetónované kanalizačné šachty.

Spevnené plochy pre areálové cesty a komunikácie sú tvorené betónom do hrúbky 150 mm. Vonkajšie schody pozdĺž budovy sú z cementového poteru.

Objekt je postavený na mierne svahovitom pozemku, napojený na všetky inžinierske siete, veľmi dobre prístupný prostriedkami ako taxi službou, hromadnou dopravou a individuálnou automobilovou dopravou z verejnej komunikácie. Prístup k nehnuteľnosti z verejnej komunikácie nie je ničím obmedzený. Objekt Prevádzkovej budovy je prístupný z verejnej komunikácie. Dostupnosť do centra hl. mesta Bratislava je do 10 minút a ku kompletnej občianskej vybavenosti je v rozsahu 5 min. V bezprostrednom okolí sa nachádza - objekty nemocnice-spaľovňa, údržbárske budovy, a pod. Parkovanie v lokalite je obmedzené.

Prevádzková budova je využívaná iba čiastočne na prízemí je autoservis.

Prístupová cesta k prevádzkovej budovy je nevysporiadaná nie je zriadené právo prechodu a prejazdu. Budova je napojená na areálové rozvody inžinierskych sietí v rámci nemocnice.


Podobné realitné ponuky - Budova, Bratislava - Nové Mesto

POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.
Predaj Cena v RK
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ POLYFUNKČNÚ BUDOVU po kompletnej NADŠTANDARDNEJ rekonštrukcii, BA III. Nové Mesto, ul. Stará Vajnorská, celková úžitková plocha objektu je 745 m2, výmera pozemku 244...

Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto / Stará Vajnorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III. Cena v RK Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto
Stará Vajnorská
predaj