Ponúka veľkú rodinnú vilu časť STRÁŽE, Nové Mesto, BA III, PB

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj rodinnú vilu na slnečnom pozemku vo vyhľadávanej mestskej časti Stráže - Nové Mesto, Bratislava III.

Vila sa nachádza v lukratívnej časti Bratislavy v blízkosti Kramárov. Vila pozostáva z dvoch 3 izbových bytov so vstupnými halami a z jedného dvojizbového bytu so vstupnou halou. Každý byt má samostatný vstup a je na samostatnom podlaží. Všetky byty sú situované na JZ a sú veľmi slnečné. Byt na najvrchnejšom podlaží má terasu. Vila je situovaná v tichej a kľudnej časti ulice s výbornou dostupnosťou do mesta s prekrásnym výhľadom na celé mesto.
Rozloha pozemku s vilou je 552 m2 a za týmto pozemkom je záhrada o výmere 615 m2. Celková plocha na predaj je 1167 m2. V záhrade je možné postaviť ďalší rodinný dom. Dom so záhradou je vhodný na bývanie ako aj na sídlo firmy, nakoľko vo dvore je možnosť parkovania pre 6 aut. Vila je napojená na všetky inžinierske siete. Vo vile sú nové plastové okná a dvere.
Zastavaná plocha 132 m2, užitková plocha 396 m2.
Konštrukcia nehnuteľnosti - tehla. Vila prešla viacerými rekonštrukciami a posledná bola v roku 2004.
Plynové kúrenie.

Cena je uvedená v RK.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Nové Mesto

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj