Ponúkame DOM NA PRENÁJOM - RADNOVCE - 150,-- €/mesačne

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame DOM NA PRENÁJOM - RADNOVCE - 150,-- €/mesačne
Rodinný dom sa nachádza v obci Radnovce, 18 km od okresného mesta Rimavská Sobota. Samotný RD je postavený na p.č. 189/2, na rovinatom teréne. V obci je možné napojenie na ELI, plyn a vodu. Rodinný dom je napojený na prívod vody a ELI. Vodovodná prípojka je z vlastnej studne. Prístup na nehnuteľnosť je z miestnej verejnej komunikácie.
Základy - betónové - objekt bez podzemného podlažia bez izolácie. Zvislé nosné konštrukcie - murované z tehál (plná, metrická, tvárnice typu CD, porotherm) v skladobnej hr. nad 30 do 40 cm; deliace konštrukcie - tehlové (priečkovky, CDM, panelová konštrukcia, drevené). Podlahy - podlahy obytných miestností - podlahoviny gumové, z PVC, lino; dlažby a podlahy ost. miestností - keramické dlažby. Vybavenie kuchýň - sporák na tuhé palivo; - drezové umývadlo nerezové alebo plastové; - kuchynská linka z materiálov na báze dreva Vybavenie kúpeľní - umývadlo; vodovodné batérie - pákové nerezové; záchod - splachovací bez umývadla. Vykurovanie - zdroj vykurovania - lokálne - na tuhé palivá obyčajné. Vnútorné rozvody vody - z plastového potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja; zdroj teplej vody - zásobníkový ohrievač elektrický, plynový alebo kombinovaný s ústredným vykurovaním. Vnútorné rozvody elektroinštalácie - elektroinštalácia ( bez rozvádzačov) - svetelná; elektrický rozvádzač – s poistkami.
Pred nasťahovaním sú nutné úpravy.
V obci sú vybudované inžinierske siete, a to rozvod ELI, vody a plynu. Rodinný dom je napojený na prívod vody a ELI. Vodovodná prípojka je z vlastnej studne Kanalizácia je pripojená do žumpy.
Bližšie informácie poskytneme na telefónnom čísle v pracovných dňoch od 8.00 - 13:00 hod.

Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, cena rodinného domu je 10 000,-- €

Podobné realitné ponuky