PONÚKAME NA PRENÁJOM PERFEKTNÝ KOMPLET ZARIADENÝ BYT V SUPER LOKALITE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TUreality PONÚKA NA PRENÁJOM NÁDHERNÝ VEĽKÝ BYT S KOMPLET ZARIADENÍM.
____________________
► Dvojizbový byt (s plochou 3-izbového) sa nachádza na vyvýšenom prízemí v NAJLEPŠEJ lokalite Lipt. Hrádku - pri Gymnáziu - oproti parku v murovanej bytovke s plastovými oknami a žalúziami.
____________________
► Orientácia bytu: J-V.
Odkaz na mapu: https://bit.ly/3TGJ6sh
____________________
► DISPOZíCII IHNEĎ ! Podmienkou je nájomník nefajčiar, bez domácich zvierat.
MESAČNÝ NÁJOM: 450,-€ + 150,-€ ENERGIE.
(V cene je zahrnuté aj pripojenie na internet s wifi). Doba nájmu min. 1 rok. Zálohová platba za energie bude prispôsobená reálnej spotrebe podľa vyúčtovania.
____________________
► Byt pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, spálne, obývacej izby, a obrovskej kuchyne s jedálňou, ktorá by sa dala využiť, ako obývačka čím by sa uvolnila ďalšia izba. Byt je po kompletnej rekonštrukcii 2016, kde boli prevedené kompletné stavebné úpravy, veľmi praktická zmena disp. riešenia ktorá robí z bytu v podstate 3-izbový. Nové murované jadro, stierky, pláv. podlahy, znížené odhlučnené stropy s moderným LED osvetlením, dvere. Kompletná výmena elektroinštalácie podla novej STN, rozvody slaboprúdu FTP a Koax., rozvody vody, plyn. nové radiátory, nové kvalitné bezpečnostné dvere. - Byt je v podstate, ako nový - pripravený - len sa nasťahovať a bývať.
____________________
► Plocha bytu je až 70,15 m2. K bytu prislúcha pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru, práčovňa, sušiareň. Súčasťou bytu je kompletné zariadenie - všetko tak, ako vidíte na fotografiách. Kuch. linka so vstav. spotrebičmi s prípravou na vstav. chladničku a myčku (plyn. sporák, el. rúra, mikrovlnka, var. konvica) nábytok a vstavané skrine. V kúpeľni je k dispozícii aut. práčka.
____________________
► IS: Elektrina, ver. vodovod, kanalizácia, TÚV centrálne, ÚK diaľkovo, internetové pripojenie s wifi. Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. Za bytovkou takmer 2000m2 oplotenej trávnatej plochy (záhrady) s lavičkami, ktorá sa využíva na posedenie, alebo bezpečné ihrisko pre deti.
____________________
► Perfektná občianska vybavenosť - obchod 2 min., škôlka, z.škola, Stredná škola, Gymnázium, úrady, Lekár, Športovisko, banka, MHD, ŽS...všetko, čo ponúka lokalita, centrum 10 min. pešo !
____________________
► *** OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - , ***

Podobné realitné ponuky