AKCIA! Zľava za dokončenie - Poschodový 3i RD v Gabčíkove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
126 m²
250 m²
1
3
nie
holopriestor
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
175.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32983x zobrazená v zozname / 1319x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj novostavbu, poschodový 3i rodinný dom (bytovú jednotku) s terasou ako súčasť dvojdomu v Gabčíkove, v tichej a kľudnej časti mesta. Dom je ideálny pre mladý pár, ktorý chce byť blízko centra mesta no predsa v súkromí. Zastavaná plocha je 70m2, úžitková 126m2, celková plocha pozemku 250m2. Dom bude dokončený na jar 2024 a je predávaný priamo staviteľom. Pred domom sú pakovacie státie pre 2 až 3 vozidlá. Dom sa ponúka na predaj vo vyhotovení holodom bez zariadenia. Po dohode je možné dokončenie do stavu štandard (bez kuchynskej linky). Príplatok za štandard je cca 15.000€.

DISPOZÍCIA DOMU


Dom pozostáva z predsiene z ktorej sa do priestrannej miestnosti, ktorá v sebe zahŕňa kuchyňu, jedálenskú časť, schodište a obývaciu miestnosť. Po schodoch sa dostanem na prvé poschodie, kde sú 2 veľké izby a kúpeľňa s WC. Ďalšie WC je na prízemí pri vstupe do domu. Všetky izby sú svetlé, jedna má dve okná na sever a západ, druhá izba má nadštandardne veľké okno na východ. Na viacerých miestach v dome sú vytvorené miesta pre vstavané skrine. Na prízemí z obývacej miestnosti sa vychádza na 10m2 terasu.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ VYHOTOVENIE


steny nehnuteľnosti sú z 30cm tehly + 15cm zateplenie. Strecha je plochá, izolovaná zateplená 20 + vzduch + 10 cm polystyrén. Všetky okná majú izolačné trojsko, dvere sú bezpečnostné. Dom má podlahové kúrenie vyhrievané plynovým kotlom. Predpríprava je na krb, elektrické rolety, alarm a klimatizáciu. V dome sú natiahnuté všetky inžinierske siete, príjazdová cesta je dostatočne široká, betónová. Súčasťou nehnuteľnosti je aj moderný plot, zámková dlažba a terénne úpravy.

OKOLIE


Gabčíkovo je od roku 2016 mesto a tomu zodpovedá aj jeho infraštruktúra a sociálne vybavenie. Miestni obyvatelia sa navzájom rešpektujú a majú sa radi. V okolí kde niet núdze o prírodné krásy, najväčšou atrakciou je vodné dielo Gabčíkovo. V meste Vás očakávajú schopní podnikatelia s ponukou reštaurácií, jedální a penziónov na vysokej úrovni, kde sú zariadenia, ponúkajúce aktívny oddych i príjemné uvoľnenie sa a ďalšie služby.

Pozrite si našu virtuálnu prehliadku a dohodnite si obhliadku a poskytneme Vám ďalšie informácie. Samozrejmosťou služieb našej realitnej kancelárie je kompletná administratíva ohľadom kúpy aj financovania nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Gabčíkove

Inzerovaný rodinný dom v Gabčíkove v cene 175.000,- € je o 58.981 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Gabčíkove. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Gabčíkove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Gabčíkove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903763.., uveďte číslo ponuky ZR-TM...

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
250 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
70 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
126 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
126 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Kontaktujte

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

hovorím po slovensky beszélek magyarul
0903763.. zobraziť 0903763560

AZIS Reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

AZIS Reality s.r.o.

Hlavná 326/23, Dunajská Streda 92901

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha126 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TM-13 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.