PÔSOBIVÝ 1i (36m2) v UNIKÁTNEJ LOKALITE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Fialkové údolie
36 m²
predaj - 1-izbový byt
139.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2744x zobrazená v zozname / 356x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj unikátny 1 izbový byt v skutočne čarovnom prostredí Hradného kopca, nachádzajúci sa na ulici Fialkové údolie v Starom Meste.



Byt má úžitkovú plochu 36m2 (z toho 1,5m2 pivnica) a nachádza sa v atypickom tehlovom bytovom dome postavenom vo svahu. Bytový dom (1982) je tak tvorený šiestimi vzájomne prepojenými, kaskádovito uloženými modulmi, v ktorých sa nachádzajú prevažne 4i byty. Práve svahovitosť terénu dodáva tejto nehnuteľnosti neobyčajné čaro a unikátne výhľady. Byt samotný sa nachádza v najnižšie položenom module, v rámci ktorého susedí s jedným ďalším bytom, pričom zdieľajú spoločnú vstupnú chodbu.

Byt bol čiastočne rekonštruovaný, v rámci ktorej boli v roku 2019 vymenené plastové okná a v roku 2012 bola realizovaná aj rekonštrukcia elektrických rozvodov. Vďaka tomuto nie je pred začatím užívania bytu nutná rozsiahla rekonštrukcia (tú si vyžaduje kúpeľňa a kuchyňa). Kúrenie a ohrev teplej vody je zabezpečený prostredníctvom vlastného plynového kotla, ktorý je umiestnený v kúpeľni.

Dispozícia bytu



Po vstupe do bytu sa ocitáme v priestrannej vstupnej hale (7,5m2) s dostatkom úložného priestoru, z ktorej sa po pravej strane nachádza kúpeľňa s vaňou spojená s WC (3,85m2), ďalej samostatná kuchyňa (6,7m2) a po ľavej strane priestranná izba (16,5m2). Byt nedisponuje balkónom, no pred vstupom do modulu je pekný priestor, ktorý si môžete zveľadiť a využívať na príjemné posedenie (viď foto).

Lokalita



Byt sa nachádza na ulici Fialkové údolie, ktorá sa nachádza len kúsok nad Bratislavským hradom či parlamentom, vďaka čomu budete mať historickú časť Starého Mesta doslova na dosah ruky. Zastávka MHD je vzdialená len 270m. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, potraviny, kaviarne, bary, lekáreň, a mnoho iných služieb.

TIP makléra



Naozaj netuctová ponuka bytu, ktorý vás už na prvý pohľad očarí a chytí za srdce. Ponuka vhodná pre mladý pár alebo jednotlivca, ktorí ocenia dobrú dostupnosť do historického centra Bratislavy a zároveň sa budú tešiť z tichého prostredia s maximom súkromia. Významnou pridanou hodnotou je tiež pozemok v okolí bytového domu , ku ktorému majú prístup len jeho obyvatelia, odkiaľ si budete môcť vychutnávať krásne výhľady, prípadne stráviť príjemné chvíle s kávou a knihou v ruke. Nehnuteľnosť môže byť zaujímavou voľbou aj z investičného hľadiska na dlhodobý, či krátkodobý (Airbnb) prenájom.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118277



Cena: 139 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Fialkové údolie

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Fialkové údolie v Bratislave - Staré Mesto v cene 139.990,- € je o 28.905 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 jednoizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

139.990,- €
Cena nehnuteľnosti 115.000,- € 239.900,- €
36 m²
Úžitková plocha 21 m² 83 m²

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha36 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118277 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.