OBCHODNÁ, 1-i byt, 42 m2 - orientovaný do TICHÉHO DVORA, ihneď voľný

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Obchodná ulica
2
1
1
po rekonštrukcii
nie
predaj - 1-izbový byt
182.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4361x zobrazená v zozname / 761x zobrazená detailne / 761x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky - zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový byt, ideálny ako investičný, v tesnej blízkosti centra mesta s priamym spojom na Hlavnú stanicu.
V byte je priznaná tehlová štruktúra stien a pôvodných drevených podláh a stropov. Okná s krásnymi rustikálnymi klenbami sú orientované do tichého dvora. Vstup do bytu je po točitom drevenom schodisku.
Priestranná izba a moderná kúpeľňa predurčujú byt na komerčný a operatívny prenájom. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, kde máte v pešej dostupnosti všetko, čo potrebujete. Hneď vedľa vchodu do domu sú malé potraviny a predaj horúcej čokolády. Priamo pred domom je zastávka električky. Byt je vhodný ako štartovací byt pre mladé páry alebo jednotlivcov, ale aj ako investičný byt

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Bratislava I, Staré Mesto - Obchodná ulica
• 1-izbový byt
• tehla
• celková plocha: 41,55 m2 (byt 36,05 m2 + pivnica 5,50 m2)

• 1. poschodie /2



VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• kúpeľňa oddelená závesom, vybavená rohovou vaňou, WC a umývadlom
• keramická podlaha v kúpeľni aj na stenách
• drevená podlaha v ostatných častiach bytu
• okná pôvodné z masívneho dreva a zrekonštruované
• bojler na teplú vodu
• klíma s možným kúrením v zime
• k bytu prislúcha cca 5 m2 plocha točitého schodiska, vedúceho o poschodie vyššie, vhodné ako slad / komora
• vysoké stropy

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• orientácia bytu na V
• mesačné prevádzkové náklady bytu – 90EUR / mesiac (správca,elektrina, internet)

AKÉ JE OKOLIE BYTU:


• KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - mestská časť Staré Mesto, obľúbená a výborne občiansky vybavená časť centra v susedstve pešej zóny na Poštovej, Obchodnej a námestia SNP, výnimočne dobrá poloha s plnou pešou dostupnosťou obchodov, škôl, MHD, parkov, zdravotníckych zariadení, štátnych inštitúcií, kultúry, ako aj množstva reštauračných zariadení, mestský život v takmer v úplnom centre Bratislavy, pekáreň Anker, klenotníctvo, kaviarne, kníhkupectvo, fitnes centrum, obchody, reštaurácie, potraviny Billa, banky…
• VÝBORNÁ LOKALITA - kúsok Kamenné námestie, Eurovea, Medická záhrada, Bratislavský hrad... ,výborná dostupnosť MHD ponúkajúca priame spojenia s ostatnými časťami mesta.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Byt je ako stvorený pre tých, ktorí hľadajú bývanie v centre hlavného mesta s vysokými stropmi a všetkými vymoženosťami v pešej dostupnosti a k tomu skvelé spoje do zvyšku mesta. Kultúrne a spoločenské vyžitie je tu samozrejmosťou. Byt je slnečný, orientovaný do dvora a okrem bývania v centre mesta poskytuje aj možnosť zárobkovej činnosti vďaka prenájmu, napríklad cez Airbnb. Ide o skvelú investičnú príležitosť. Vzhľadom na polohu bytu a množstvo rezervácií cez túto aplikáciu, ide o istý zárobok.

CENA:


182 000EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti...

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Obchodná ulica

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 jednoizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-814019 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.