Pozemky pre občiansku vybavenosť - školstvo, CENTRO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Vajnorská
12605 m²
neuvedené
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - komerčné
1.386.550,- €
110,- €/m2 +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

22191x zobrazená v zozname / 1611x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

MITAN® ponúka na predaj STAVEBNÉ POZEMKY č. 11 pre občiansku vybavenosť o výmere 12 605 m2. Pozemky sa nachádzajú v centre Čiernej Vody, obec Chorvátsky Grob pri križovatke prístupových ciest z obce Vajnory a Triblavinskej cesty v časti CENTRO. Územie U 21/1 je podľa Zmien a doplnkov územného plánu obce platných od júla 2017 určené pre občiansku vybavenosť, s dominantným využitím pre školstvo. Prípustným využitím je aj zdravotníctvo a prechodné ubytovanie. Maximálna zastavanosť je 35% a maximálny počet nadzemných podlaží je 3. Štruktúra zástavby môže byť areálová.
Pozemok 1656/627 vlastní Obec Chorvátsky Grob, pričom v prípade záujmu o kúpu pozemkov č. 11 má vlastník podpísanú kúpnu zmluvu na predaj uvedeného pozemku, tak aby mohli byť všetky tri pozemky predané spolu. Na výstavbu školy je vydané právoplatné stavebné povolenie.
Pozemky boli pripravované ako súčasť Projektu miestneho Centra - CENTRO, kde už je v prevádzke nový obchodný dom COOP Jednota a pripravuje sa areál školy.
Obec bude mať priame napojenie na diaľnicu D1 cez diaľničnú križovatku Triblavina. V súčasnosti má obec cestné spojenie cez Triblavinskú cestu, s napojením aj na starú Seneckú cestu, pričom existujúci funkčný most cez diaľnicu bude i po rozšírení diaľnice nahradený novým mostom. Vzdialenosť od mestskej časti Bratislava - Vajnory je 2 km.
Vedenia inžinierskych sietí sú v dosahu pozemku a sú vyznačené v obrazovej časti inzerátu. Pozemok je situovaný vedľa štátnej cesty.

Cena: 110EUR/m2 + DPH vrátane provízie


Bližšie informácie na:

Sme radi že Vám môžeme ponúknuť naše 30-ročné skúsenosti
na realitnom trhu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Chorvátskom Grobe na ulici Vajnorská

Rozloha komerčného pozemku 12605 m2 je o 9353 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Chorvátskom Grobe.

Pozícia realitnej ponuky

1.386.550,- €
Cena nehnuteľnosti 40,- € 216,- €
12605 m²
Rozloha pozemku 230 m² 62000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku12605 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3011/P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny