Pozemok pre občiansku vybavenosť a obchod Dunajská Lužná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Lipová
3747 m²
predaj - Pozemky - komerčné
505.845,- €
135,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12507x zobrazená v zozname / 1540x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

Podľa územnoplánovacej informácie je pozemok vhodný na výstavbu komerčného charakteru príp. občianska vybavenosť t.j. vhodný pre sídlo stredne veľkej firmy so svojim zázemím príp. prevádzku firmy, čo je definované v UPI.

Pozemok je už vyňatý z pôdneho fondu a nachádza sa v intraviláne obce Dunajská Lužná.

Pozemok je v tvare písmena L, šírka pozemku od Lipovej ul. je 33m, dĺžka 90m. Šírka pozemku v zadnej časti je 69m.

Na pozemku sú všetky inžinierske siete (voda/kanalizácia od BVS, plyn od SPP, elektrina s už osadeným elektromerom a ističom 3x80A,400VAC od ZSDIS a optický kábel od Telekom), je ihneď voľný, bez stavieb a bez tiarch. Vjazd na pozemok je z Lipovej ul. ktorá je v majetku a správe obce.

Pozemok sa nachádza medzi dvomi komerčnými nehnuteľnosťami, s výborným napojením na hlavnú cestu a diaľnicu R7 do Bratislavy (len 1km od diaľničného rondela Dunajská Lužná a 1,5km od Šamorína). Diaľnica priblížila túto lokalitu k Bratislave. Po diaľnici ste v Bratislave autom do 7 minút (pri budove Telekomu na Bajkalskej ul.).

Autobusová "Regio" zastávka prímestskej dopravy na hlavnej ceste len 150 metrov od parcely! Ideálne dopravné spojenie pre zákazníkov ako aj pre obslužný personál!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Dunajskej Lužnej na ulici Lipová

Rozloha komerčného pozemku 3747 m2 je o 126 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Dunajskej Lužnej.

Pozícia realitnej ponuky

505.845,- €
Cena nehnuteľnosti 40,- € 216,- €
3747 m²
Rozloha pozemku 230 m² 62000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3747 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-032-4635 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny