Pozemok na predaj, Pionierska, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj záhradu v lukratívnej oblasti na Pionierskej ulici v Bratislave – Nové Mesto. Celková výmera pozemku je 1580 m2. Približné rozmery pozemku sú približne 50 m x 36 m. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. Ostatné inžinierske siete sú v blízkosti pred pozemkom. Rozvod elektriky zabezpečí ZSE a je to bezproblémové. Príjazdová komunikácia končí priamo pred pozemkom. Záhradu nie je možné preklasifikovať na stavebný pozemok kvôli územnému plánu. Na pozemku sa nedá stavať a nie je vhodný na bývanie. Pozemok je vhodný na použitie ako záhrada, prípadne na podnikateľský zámer podľa územno plánovacej informácie , ktorú Vám vieme zaslať na vyžiadanie. Pozemok nie je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Nad pozemkom vedie stožiar s vysokým napätím. Pozemok je oplotený.

Cena pozemku je 49.990,- € vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Michaela Heráková, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Záhrada  od 500 m2 -  lukratívna lokalita - Ahoj, BA III
Predaj 75.000,- €
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III

Ponúkame na predaj lukratívny pozemok s krásnym výhľadom vo vyhľadávanej lokalite Ahoj, k.ú. Vinohrady, MČ Bratislava - Nové Mesto.- vhodný na záhradu a rekreáciu, do budúcnosti má potenciál...

Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III 75.000,- € Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady predaj