Pozemok v tichom prostredí

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DIAMOND REALITY HUMENNÉ – EXKLUZÍVNE

Hľadáte pozemok na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chalupy v tichom prostredí?

Máme pre Vás riešenie. Ponúkame vám na predaj pozemok v Krásnom Brode o rozlohe 1514 m². Pozemok je široký približne 16 m a dlhý približne 95 m. Nachádza sa mimo hlavnej cesty v tichej uličke. Inžinierske siete – voda, elektrina, plyn sa nachádzajú pred pozemkom. Cena za pozemok je 7 000 €.

Termín obhliadky je možné dohodnúť telefonicky v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 18:00, emailom alebo osobne v pracovných dňoch v kancelárii na Ul. 26. novembra 1509/1, Humenné.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našimi kolegami z odboru  právneho, ekonomického a hypotekárneho sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Medzilaborce

Pozemok v blízkosti centra mesta Medzilaborce
Predaj 9.900,- €
Pozemok v blízkosti centra mesta Medzilaborce

Rovinatý pozemok pozostáva z dvoch parciel, evidovaných ako stavebný pozemok a záhrada. Ide o priestranný pozemok s rozmermi 21 x 23 m, ktorý je možné využiť na výstavbu chatky, záhradného...

Pozemky - bývanie 494 m2 Medzilaborce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok v blízkosti centra mesta Medzilaborce 9.900,- € Pozemky - bývanie 494 m2 Medzilaborce predaj