❗️ REZERVOVANÉ ❗️ Rodinný dom na predaj, Partizánske - časť Šimonovay

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: .
200 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
145.000,- € ❗️ REZERVOVANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

25150x zobrazená v zozname / 1836x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

POZOR ! ZNÍŽENÁ CENA ! ( pôvodná cena 179 990 - nová cena teraz 149 990EUR ! )
Center Reality.sk - ponúka na žiadosť majiteľa EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v Partizánskom - časť Šimonovany. Rodinný dom je 5 izbový, má 2 podlažia. Postavený je na mierne svahovitom teréne v radovej zástavbe rodinných domov. Od centra mesta je vzdialený necelých 10 minút cesty autom.

Dom je v osobnom vlastníctve, predáva sa aj zo zariadením. Pred 4 rokmi prešiel čiastočnou rekonštrukciou vnútornej obytnej časti, strechy a vonkajších priestorov. Ma hlavný vstup a zadný vstup cez záhradu priamo z asfaltovej príjazdovej cesty. Súčasťou domu je garáž,ktorá sa nachádza priamo pod domom. Pozemok je kaskádovito upravený, oplotený, vydláždený kamennou dlažbou vysadený trávnatým porastom a okrasnými drevinami.

Na pozemku sa nachádza bazén, skleník, terasa a drevený altánok s prívodom elektriky. Celková rozloha pozemku je 444 m2 z toho zastavaná plocha je 170 m2 a 274 m2 záhrada. Do domu vedú schody. Každá miestnosť v dome ma svoj vlastný vstup z chodby. Z dvora je vstup na prvé podlažie a vstup do murovanej pivnice.

Prvé podlažie pozostáva z kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou, spálne so šatníkom, dolnej kúpeľne v ktorej je toaleta, umývadlo, sprchový kút, práčovne, pivnice - technickej miestnosti, kde je umiestnený plynový kotol a zariadenie na prevádzku solárnych panelov a dvoch prechodových komôr, ktoré sa v súčastnosti využívajú ako úložný odkladací priestor, ale v prípade potreby je využitie možné aj na bývanie.

Na druhé podlažie vedú schody priamo na vstupnú priestrannú chodbu. Z chodby sa dostaneme do veľkej priestrannej kuchyne, ktorá ma východ na lodžiu s krásnym výhľadom na celú panorámu mesta, do veľkej priestrannej obývacej izby v ktorej sa nachádza krb na pevné palivo a východ na terasu a do upravenej záhrady. Ďalej sa na druhom podlaží zo samostatným vstupom z chodby nachádza detská izba, spálňa, samostatná toaleta a kúpeľňa v ktorej je vaňa, umývadlo a kúpeľňový nábytok.

Okná na dome sú plastové, steny stierky, tapety, drevený obklad, podlaha drevená, plávajúca, dlažba. Osvetlenie s časti bodovými svetlami, stropy znížené. Vodovod verejný, odpad zvedený do kanalizácie, elektrická prípojka na 230/400 V. Kúrenie v celom dome ústredné na plyn, ohrev solárnymi panelmi, na vykúrenie vrchnej časti domu je možné aj pomocou vnútorného krbu na pevné palivo.

Čo dodať na záver ?



Rodinný dom je udržiavaný a je vo veľmi dobrom stave. Nepotrebuje žiadne väčšie úpravy. Je vhodný aj pre viac člennú rodinu. V prípade potreby sa dá každé podlažie využívať na samostatné bývanie. Je tu možnosť v prípade potreby vytvorenia dvoch vstupov jednotlivo na každé podlažie, čím by sa dalo každé využívať na bývanie samostatne pre dve rodiny. Je tu možnosť aj investície prenájmu jedného z podlaží čo by znížilo náklady na bývanie.

Hľadáte dom a neviete sa rozhodnúť ? Máme pre Vás túto ponuku za výbornú cenu, ktorú sme pre Vás výrazne znížili. ( až o 20 000 Eur )

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom na ulici .

Inzerovaný rodinný dom na ulici . v Partizánskom v cene 145.000,- € je o 99.326 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Partizánskom. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
180 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
444 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
200 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha180 m²
Celková rozloha444 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-762131 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny