Pozrite si PIZZERIU s dobrou povesťou na ODSTÚPENIE spolu s s.r.o.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Martin VINCENC ponúka na odstúpenie ZABEHNUTÚ PIZZERIU s niekoľko-ročnou TRADÍCIOU a "dobrým menom" na Dlhých Dieloch v prenajatých priestoroch. PREDÁVA SA KOMPLETNE, tak ako je a spolu s S.R.O aj jej majetkom.

Radi by ste si splnili svoj sen vlastniť vlastnú gastro prevádzku? Nechcete riešiť "vybavovačky" okolo otvárania novej prevádzky? Neradi by ste za otvorenie vlastnej prevádzky platili veľa peňazí? Bojíte sa, že nebudete mať klientelu?

PREČO ODKÚPIŤ PIZZERIU

ZABEHNUTÁ PIZZERIA - pizzeria má niekoľkoročnú tradíciu a skvelé odporúčania od klientov
VIETE, DO ČOHO IDETE - majiteľ Vám ukáže účtovníctvo, takže budete vedieť, čo môžete očakávať
SPOLU S S.R.O. A JEJ MAJETKOM - nemusíte teda nič nanovo vybavovať, čo inak stojí veľa času, peňazí a nervov, v cene je aj auto (Škoda Fabia 2002 ) na rozvoz
KOMPLETNE VYBAVENÁ - všetko je pripravené, aby ste mohli hneď zarábať
VÝBORNÁ LOKALITA - priamo v novostavbe na prízemí, v okolí sa nachádzajú gastro prevádzky, ktoré spolupracujú s touto pizzeriou, odkiaľ si môžu ich klienti objednávať pizzu

CENA
25 000€
VRÁTANE PROVÍZIE

CENA NÁJMU 525€ + energie 250€/ mesiac

KONTAKT
Mgr. Martin Vincenc



Páči sa Vám tento BYT alebo BY STE RADI PREDALI ČI PRENAJALI VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? To všetko RÝCHLO, BEZPEČNE a bez ZBYTOČNÉHO PLYTVANIA VAŠÍM ČASOM, ktorý tak môžete venovať svojim blízkym. Som Vám k dispozícii 7 dní v týždni na telefónnom čísle .

Podobné realitné ponuky